Місто

У житомирському гідропарку горіла електрощитова біля дитячих атракціонів

14 September 2020, 16:57

У неділю, 13 вересня, у гідропарку біля дитячих атракціонів загорілася електрощитова. За попередніми висновками, інцидент стався через коротке замикання. Вогонь оперативно ліквідували пожежники. Як повідомив заступник директора КП «Парк» Олександр Ковальчук, ніхто з працівників та відвідувачів парку не постраждав. Щитова забезпечувала електроенергією п’ять атракціонів.


«Що найцікавіше, що у цей момент, напевно Господь Бог оберігає, буквально 5-10 хвилин ні однієї людини не було. У нас все стояло і воно почало диміти, і ми відкрили, а там руками не полізете. Дуже оперативно приїхала пожежна машина, потім приїхали електрики з РЕМу, відключили напругу. Таких пошкоджень немає, будемо відновлювати: це автомати, рубильника зробити, щитову зробити», - розповідає заступник директора КП «Парк» Олександр Ковальчук.

Сьогодні фахівці розраховують вартість ремонту, а адміністрація парку обіцяє якнайшвидше відновити роботу атракціонів.

«Електрик з енергетиком зроблять кінцеві підсумки, що потрібно, що у нас є, що потрібно докупити, що ми маємо і будемо відновлювати, будемо намагатися дуже швидко. До речі, колесо огляду у нас працює, воно не живилося від цієї щитової. Адміністративний будинок теж, у нас там світло є, все працює і човнова станція «Чайка», бо у нас там в суботу та неділю проходять змагання, все зі світлом, ніяких пошкоджень, це тільки частина щитової, де находились два атракціони дорослих та три дитячих», - додає Олександр Ковальчук.

Старі атракціони, літня бібліотека, гіроскутери та мотузковий парк: як можна розважитися у житомирському гідропарку та скільки це коштує дивіться у сюжеті

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа гідропарк електрощитова  
Матеріали по темі