Події

На перехресті у Житомирі два автомобілі протаранили паркан біля будинку, в який півтора року тому врізались «швидка» і легковик

15 September 2020, 14:13

На перехресті вулиць Мазепи і Домбровського в Житомирі 15 вересня два автомобілі в’їхали у паркан приватного будинку.

Про це Житомир.info розповів читач, один із мешканців будинку, паркан біля якого протаранили автівки.

З його слів, ДТП сталася на місці, де наприкінці 2018 року автомобіль швидкої допомоги зіткнувся з Hyundai, після чого обидва автомобілі в’їхали у будинок.

«На перехресті Мазепи і Домбровського знову аварія: дві машини в’їхали у паркан. Це на тому ж місці, де колись «швидка» лежала. Я ходив до мерії, писав, щоб встановили відбійник. Мені написали, мовляв, ми порахували, але грошей нема, будуть гроші, ми вам щось поставимо. Уже не одна ДТП була, це скільки ще потрібно, щоб на це звернули хоч якусь увагу», – обурюється читач.

У патрульній поліції Житомирської області в коментарі Житомир.info повідомили, що у ДТП ніхто не постраждав.

«На перехресті вулиць Домбровського та Мазепи сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох автомобілів. Потерпілих осіб немає. Патрульні поліцейські оформили протокол за статтею 124 КУпАП», – розповів пресофіцер патрульної поліції Житомирської області Ігор Іванюк та підтвердив інформацію про те, що ДТП сталася на тому місці, де у 2018 році трапилася аварія за участю автомобіля швидкої допомоги.

Як повідомляв Житомир.info, 8 грудня 2018 року на перехресті вулиць Івана Мазепи та Домбровського у Житомирі автомобіль швидкої допомоги зіткнувся з Hyundai Santa Fe, після чого обидва автомобілі в’їхали у будинок. У результаті травми отримали семеро людей – водії та пасажири транспортних засобів, жителі смт Романова та м. Житомира.

11 грудня пресслужба управління Держпраці у Житомирській області поінформувала, що автомобіль швидкої допомоги, який потрапив у ДТП, віз до лікарні хвору дитину.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Мазепи - Домбровського  
Матеріали по темі