Події

​У гуртожитку в Житомирі посварилися сусіди: один з чоловіків потрапив до лікарні з ножовим пораненням живота

17 September 2020, 15:47

В одному з гуртожитків Житомира вранці 16 вересня виник конфлікт між сусідами: один з чоловіків дістав ніж і поранив опонента.

Про це повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«Подія сталася вранці 16 вересня в Житомирі. У розпалі конфлікту житель одного з гуртожитків травмував свого сусіда. Розпочато досудове розслідування», - йдеться у повідомленні.

Про подію близько 9:40 години на спецлінію «102» повідомила жителька багатоповерхівки. Зі слів жінки, кілька хвилин тому в коридорі гуртожитку посварилися два її сусіди, у ході чого один із чоловіків вдарив іншого ножем.

«На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції. Правоохоронці затримали 37-річного підозрюваного у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. 47-річного ж потерпілого з ножовим пораненням живота медики доставили до лікарні для надання необхідної допомоги», - зазначили в поліції.

Поліцейські вилучили речові докази, опитали свідків події та вивчили слідову картину. Як з’ясувалося згодом, раніше підозрюваний вже потрапляв у поле зору поліції та навіть притягувався до кримінальної відповідальності за інший злочин.

Нині слідчі місцевого відділу встановлюють усі причини та обставини події в рамках розпочатого за ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ кримінального провадження. Законодавством подібні протиправні дії караються позбавлення волі на термін від 5 до 8 років.

У пресслужбі поліції Житомир.info уточнили, що подія трапилась у гуртожитку на Смолянці.

Як повідомляв Житомир.info, у травні 2019 на кухні гуртожитку житомирського коледжу посварилися студенти: один поранив іншого ножем. Причиною конфлікту стала гучна музика.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: гуртожиток ніж травма поранення  
Матеріали по темі