Політика

​Депутата Житомирської міської ради на Крошні облили зеленкою

18 September 2020, 13:42

У сквері на Крошні 18 вересня депутата Житомирської міської ради Володимира Тичину (фракція Опозиційного блоку) облили зеленкою.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

«На території скверу поліція. Вилучають чи то пістолет, чи муляж пістолету. Десь о 12.30 год. тут облили зеленкою Володимира Тичину. На місці була «швидка», – розповіла читачка.

Володимир Тичина на своїй сторінці у Facebook розмістив відео, в якому розповів, що сам наздогнав одного з нападників.

«На парку Європейський сквер» ми садимо і розбудовуємо сквер. Підбігли четверо людей, позвали мене, я обернувся, кинули муку в лице і залили зеленкою. Прокричали щось і самі втекли. Я догнав одного із них, закропив балончиком і забрав пістолет. Вважаю, що це проіски моїх опонентів. Я знаю ім'я та прізвище цього замовника, я передаю вам пламенний привіт, Бог палкою не б'є. Це не погрози. Я не знаю це розборки руских чи не руских, но мені кажеться, найняли рускі», – зазначив Володимир Тичина.

На місці події є працівники патрульної поліції. Отримати коментар поліції Житомир.info поки не вдалося. У пресслужбі на дзвінки не відповідають.

Нагадаємо, проєкт «Європейський сквер на Крошні» реалізований в рамках бюджету участі вартістю 1,5 млн грн. Автором є Анна Ракович, сестра депутата Житомирської міської ради Антона Раковича. Роботи по реконструкції скверу мали бути завершені до 30 вересня 2019 року, вартість реалізації – 1,4 млн грн, виконавець робіт – житомирське ТОВ «Комфорт-Буд».

Житомирські правоохоронці 11 лютого 2020 року відкрили кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 364 КК України (Зловживання владою або службовим становищем), яке призвело до розтрати коштів під час реалізації проєкту бюджету участі.

Як повідомляв Житомир.info, 5 серпня на Житомирському виконкомі депутат Тичина та керівник ГО Віталій Павлюк пів години сперечалися через зони відпочинку на Крошні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Тичина сквер Крошня зеленка  
Матеріали по темі