Події

​Чоловік та жінка з Житомирської області напросилися у гості до одесита, де побили його молотком та пограбували

18 September 2020, 17:47

Одеські поліцейські затримали двох безхатченків – жінку та чоловіка, які прибули до Одеси з Житомирської області. Їх підозрюють у розбійному нападі на одесита.

Про це 18 вересня повідомила пресслужба ГУНП в Одеській області.

«Уродженці Житомирщини – 45-річний чоловік та 30-річна жінка - познайомились з потерпілим на ринку в центрі Одеси. Чоловік запропонував подружжю продовжити спілкування у нього вдома. За чаркою чоловіки посварилися, після чого гості побили господаря молотком по голові, забрали будівельні інструменти та мобільний телефон і пішли геть», - йдеться в повідомленні.

Отямившись, постраждалий почав кликати з вікна по допомогу, і сусіди викликали поліцію, рятувальників та «швидку». Чоловіка госпіталізували з множинними травмами, наразі його стан залишається стабільно тяжким.

«За фактом розбійного нападу поліцейські розпочали провадження за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України, а вже через дві доби на тому ж ринку затримали обох зловмисників», - повідомили правоохоронці.

Відео одеської поліції

В ході перевірки з’ясувалося, що і чоловік, і жінка вже притягувалися до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Зараз вони знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання, їх перевіряють на причетність до інших правопорушень на території Одеси та області.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці серпня 2020 року в Одесі 30-річний чоловік з Житомирської області побив кувалдою роботодавця, який сварився зі своєю дружиною.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розбій розбійний напад пограбування молоток Одеса  
Матеріали по темі