Місто

«Житомирводоканал» знову попередив про низький тиск води у центрі, на Польовій та у промзоні

21 September 2020, 16:01

З вечора 21 вересня до ранку 22 вересня у мікрорайоні Польова, у промисловій та центральній частинах Житомира буде низький тиск подачі води.

Про це 21 вересня у Facebook повідомило КП «Житомирводоканал».

«Шановні житомиряни, звертаємо вашу увагу, що з 21:00 21 вересня до 6:00 22 вересня ТОВ “КСМ-ГРУП” виконуватиме роботи з врізки тимчасового водопроводу на ділянці, що знаходиться у провулку Кривому. У зв'язку із роботами, у ніч з 21 на 22 вересня буде знижено тиск подачі води до мікрорайону Польова, промислової та центральної частини міста», – йдеться у повідомленні.

Водоканал звертаємося до жителів вказаних мікрорайонів з проханням зробити невеликий запас води на цей період.

Фото з Facebook-сторінки КП «Житомирводоканал»

Зазначимо, раніше водоканал попереджав про низький тиск води у мікрорайоні Польова, у промисловій та центральній частинах Житомира з вечора 17 вересня до ранку 18 вересня.

У пресслужбі КП «Житомирводоканал» у коментарі Житомир.info уточнили, що роботи з врізки тимчасового водопроводу на ділянці у провулку Кривому незавершені, тож будуть продовжені у ніч з 21 на 22 вересня.

Як повідомляв Житомир.info, 21 серпня 2020 року «Житомирводоканал» попереджав, що, починаючи з 25 серпня та орієнтовно до першої декади жовтня, тиск подачі води у мешканців промислової зони, мікрорайону нижня Польова та у центральній частині міста буде знижений. Пов’язано це з прокладання наступної ділянки трубопроводу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вода водоканал тиск води  
Матеріали по темі