Події

​У селі Житомирської області посварилися сусіди, один чоловік отримав поранення

24 September 2020, 11:44

В селі Глінівці Андрушівського району уночі 24 вересня стався конфлікт між двома сусідами. Після розпивання спиртного один чоловік поранив іншого.

Про це повідомляє поліції Житомирської області..

«Близько 1 ночі до Андрушівського відділення поліції надійшло повідомлення від лікарів «швидкої» про надання медичної допомоги 45-річному жителю с. Глінівців. У чоловіка діагностовано ушкодження руки гострим предметом. На місці події працювали поліцейські слідчо-оперативної групи. Як з’ясувалося, події розвивалися у в одному із будинків, де компанія місцевих жителів вживали спиртне. Коли гості розійшлися, двоє сусідів, очевидно під дією алкоголю, згадали давні образи та почали з’ясовувати стосунки. У результаті 50-річний чоловік вдарив молодшого опонента саморобним ножем по руці, завдавши поранення», – йдеться у повідомленні.

Попередня правова кваліфікація події – ст.122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) КК України. Усі обставини встановлюються у рамках розпочатого кримінального провадження.

За чинним законодавством подібні протиправні дії караються виправними роботами, обмеженням або позбавленням волі на строк до 3 років.

Як повідомляв Житомир.info, 16 вересня у гуртожитку в Житомирі посварилися сусіди: один з чоловіків потрапив до лікарні з ножовим пораненням живота.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поранення Андрушівський район сусіди поліція  
Матеріали по темі