Події

У ДТП біля Старого бульвару в Житомирі, де зіткнулися Volkswagen і Daewoo, травмувався один з водіїв

25 September 2020, 10:13

Внаслідок зіткнення Volkswagen і Daewoo, яка сталася ввечері 24 вересня на вулиці Великій Бердичівській, біля Старого бульвару, травмувався водій автомобіля Volkswagen. Його госпіталізувала «швидка».

Про це Житомир.info 25 вересня повідомили у пресслужбі патрульної поліції Житомирської області.

«Близько 20:00 год. надійшов виклик про ДТП з потерпілими на Великій Бердичівській. Водія Volkswagen забрала швидка допомога. На місці працював слідчий по ДТП», – поінформував пресофіцер патрульної поліції Житомирської області Ігор Іванюк.

У відділі комунікації поліції Житомирської області в коментарі Житомир.info розповіли, що водія Volkswagen відпустили на амбулаторне лікування.

КП «Міський інформаційний центр» Житомирської міської ради опублікувало у Facebook відео моменту ДТП:


Нагадаємо, близько 19:00 год. 24 вересня в Житомирі на перехресті вулиць Великої Бердичівської та Івана Кочерги, ближче до Старого бульвару, сталася дорожньо-транспортна пригода: зіткнулися автомобілі Volkswagen Passat і Daewoo Lanos.

Як повідомляв Житомир.info, 23 вересня 2020 року в Житомирі на Великій Бердичівській, біля перехрестя з вулицею Івана Кочерги, автомобіль в’їхав у парканчик, який відділяє проїжджу частину від тротуару. Автівка зачепила і стоп на тротуарі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія вул. Велика Бердичівська Старий бульвар  
Матеріали по темі