Події

​У Бердичеві Volkswagen протаранив службовий автомобіль поліції і ще два легковики: двоє поліцейських отримали травми

29 September 2020, 11:56

У Бердичеві у результаті ранкової ДТП травмовано двох поліцейських.

Про це 29 вересня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«29 вересня уранці на одній з вулиць райцентру сталася дорожньо-транспортна пригода за участі кількох транспортних засобів. На місці події працює слідчо-оперативна група Бердичівського ВП та відповідні служби ГУНП», - повідомили в поліції.

ДТП сталася на перехресті вулиць Житомирської та Ватутіна і провулку Українського у м. Бердичеві близько 10 ранку.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Фольксваген Гольф», виїжджаючи з другорядної дороги, не надав перевагу в русі службовому «Міцубісі Аутлендер», що рухався по головній. У результаті спочатку зіткнулися ці два авто, а потім «Фольксваген» - ще з двома іншими транспортними засобами.

За наявною інформацією травмовані двоє поліцейських, 1976 та 1977 років народження.

«На місці події працює слідчо-оперативна група Бердичівського ВП та інспекція з особового складу Управління кадрового забезпечення ГУНП. Триває встановлення усіх обставин та причин події», - повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

Близько 14.00 пресслужба ГУНП в області надала уточнену інформацію по даному ДТП.

"ДТП сталася на перехресті вулиці Житомирської та провулку Українського у м. Бердичеві близько 10 ранку. Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Фольксваген Гольф», 40-річний житель Бердичівського району, виїжджаючи з другорядної дороги, не надав перевагу в русі службовому «Міцубісі Аутлендер», що рухався по головній. У результаті спочатку зіткнулися ці два авто, а потім «Фольксваген» - ще із «Део Ланос» під керуванням 29-річного бердичівлянина, який стояв у заторі на зустрічній смузі руху. За наявною інформацією, травмовані двоє поліцейських, 1976 та 1977 років народження. Обох доставлено до медичного закладу для надання необхідної допомоги. На місці події працювали слідчо-оперативна група Бердичівського ВП та інспекція з особового складу Управління кадрового забезпечення ГУНП. Попередня правова кваліфікація – ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Триває встановлення усіх обставин та причин події", - йдеться в оновленому та уточненому повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, увечері 19 липня 2019 біля управління патрульної поліції на вулиці Покровській у Житомирі трапилася автопригода з поліцейським авто.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Бердичів ДТП поліцейський травмування поліція  
Матеріали по темі