Події

Житомирянка знайшла на вулиці тіло молодого чоловіка, поліція встановила особу померлого

1 October 2020, 13:29

У Житомирі 29 вересня жінка знайшла на вулиці тіло чоловіка. Померлий виявився жителем Житомирського району.

Про це у коментарі Житомир.info 1 жовтня повідомили у відділі комунікації поліції Житомирської області.

«29 вересня до Житомирського ВП надійшло повідомлення від житомирянки про те, що на одній з вулиць обласного центру вона виявила тіло невідомого чоловіка. На місце події виїжджали працівники слідчо-оперативної групи відділу поліції, які встановили особу загиблого, ним виявився 32-річний житель Житомирського району. Тіло чоловіка направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті», – поінформували у поліції.

У пресслужбі управління ДСНС України у Житомирській області Житомир.info розповіли, що 29 вересня від отруєння наркотиками помер 32-річний житель смт Озерне Житомирського району.

«29 вересня внаслідок отруєння наркотичними речовинами загинув чоловік, 1988 року народження, житель смт Озерне Житомирського району», – повідомили в УДСНС.

Як повідомляв Житомир.info, 15 вересня 2020 року на сходинковому майданчику будинку на вулиці Великій Бердичівській, 69 в Житомирі знайшли тіло невідомого чоловіка. Правоохоронці Житомирського відділу поліції просили громадян допомогти встановити особу померлого. Слідів насильницької смерті на тілі чоловіка виявлено не було. 30 вересня стало відомо, що особу померлого встановили. Ним виявився 36-річний уродженець міста Новоград-Волинський.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тіло загиблий труп Озерне наркотики  
Матеріали по темі