Економіка

У Житомирі відбудеться «Україно-польський форум з підтримки бізнесу»

1 October 2020, 13:47

2 жовтня 2020 року в Житомирі відбудеться «Україно-Польський Форум з підтримки бізнесу» в межах XIII Днів польської культури.

Проведення Форуму планується в режимі онлайн-конференції Zoom за посиланням: https://us02web.zoom.us/j/88687754283?pwd=TXhudGlPS2pkaW9LMmdKQkZSaXAwUT09. Початок заходу запланований на 11:00 за київським часом.

Форум має на меті обговорення актуальних питань розвитку бізнесу на сучасному етапі, обмін досвідом з польськими партнерами в цій сфері, а також буде платформою для зміцнення економічних зав’язків.

Організатори події – Агенція Регіонального розвитку Житомирської області та Житомирська спілка поляків в Україні запрошують представників органів місцевого самоврядування, територіальних громад, наукових та бізнес-структур до участі у Форумі.

Програма Форуму передбачає три панельні дискусії за такими напрямами:

Панель №1: РОЗВИТОК ІНДУСТРІАЛЬНИХ ПАРКІВ – ШЛЯХ ДО УСПІХУ

Питання до обговорення: Погляд влади та бізнесу на розвиток індустріальних парків у Житомирській області; законодавчі основи в контексті розвитку індустріальних парків та обмін досвідом з польськими партнерами щодо розвитку системи індустріальних парків; обмін досвідом з успішними проєктами в Україні.

Панель №2: ПІДТРИМКА БІЗНЕСУ В УМОВАХ КАРАНТИНУ

Питання до обговорення: стратегія економічного розитку України 2030; механізми державної підтримки бізнесу в умовах карантину; ознайомлення з досвідом польських колег в цьому напрямку; пошук нових можливостей для бізнесу в умовах COVID.

Панель №3: СТАРТАПИ – ПРИХОВАНІ МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ БІЗНЕСУ

Питання до обговорення: Поняття стартапу; готовність українського бізнесу до формування стартап екосистеми; сприяння польсько-українського партнерства розвитку стартап екосистеми в Україні; ознайомлення з реальними результатами бізнесу, який починався зі стартапу.

Більше інформації про захід за посиланням: https://www.facebook.com/events/1439083579634241/.

Участь у Форумі вільна, для участі необхідно лише попередньо зареєструватись за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1lzrNG9HGHXU2RI572mMcKnqnmRP-J5aCi1ImMJ0nwjc/viewform?fbclid=IwAR2HsRd3Xgo2xieHMikKOQSjHI9iMeRzT7WjTm0vEp2RG9s5bcq3AdbftC8&edit_requested=true.

Будемо раді бачити вас на цьому заході!

Контактна особа:
Маргарита Сіранчук
Тел.: +380 93 437 9613
E-mail: invest@zrda.org

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: форум Дні польської культури Агенція Регіонального розвитку  
Матеріали по темі