Економіка

​Фірмі, яка будує басейн в Бердичеві, заплатять ще 4,5 млн грн для завершення капремонту

5 October 2020, 13:03

КУ «Міський плавальний басейн» у Бердичеві провів корегування проєкту капітального ремонту і тепер замовляє виконання додаткових робіт по об’єкту за 4,5 млн грн.

Про це йдеться у звіті про проведення закупівлі додаткових робіт у того самого підрядника – ТОВ «АртХаус», з яким 5 квітня 2018 року був укладений основний договір на загальну суму 19,7 млн грн. Інформація про додаткову закупівлю оприлюднена на ресурсі ProZorro.

Наразі замовник – комунальна установа 3 жовтня опублікувала повідомлення про намір укласти договір з ТОВ «АртХаус» на виконання додаткових робіт з капремонту плавального басейну за адресою м. Бердичів, провулок Ветеринарний, 9. Необхідність виконання даних робіт виникла після проведеного коригування проєкту. Ціна нового договору 4 млн 469 тис. 984,21 грн. Роботи мають бути завершені до кінця наступного, 2021 року.

ТОВ «АртХаус» зареєстроване в 2006 році у Житомирі. Керівник – Василь Васильович Герасимчук. Основний вид діяльності – організація будівництва будівель. Статутний капітал фірми, власником якої з червня 2019 є Бобло Петро Іванович, 35 тис. грн.

За інформацією clarity-project.info, ТОВ «АртХаус» є переможцем у 48 закупівлях на загальну суму 212,8 млн грн. Найбільше договорів укладено з департаментом регіонального розвитку Житомирської ОДА (15 договорів на 85,6 млн грн).

Нагадаємо, з 2017 «АртХаус» за 28 мільйонів гривень реставрував столітній музично-драматичний театр у Бердичеві.

Як повідомляв Житомир.info, у червні 2016 року фірма «АртХаус» за власні гроші переробляла ремонт легкоатлетичного манежу західної трибуни Центрального стадіону в Житомирі, в якому проводила реконструкцію кількома роками раніше. У цьому ж році ТОВ «АртХаус» брав участь у тендері, на реконструкцію футбольного поля, але не виграв.

У серпні 2016 року ця ж фірма виграла тендер на капітальний ремонт вулиці Михайлівської і в 2017 році перекладала плитку по гарантії. У цьому ж році «АртХаус» ремонтував приміщення Житомирської школи хореографічного мистецтва «Сонечко». У 2018 році «АртХаус» виграв тендер на реконструкцію скверу на розі вулиць Небесної Сотні і Лятошинського в Житомирі.

У 2019 році «АртХаус» виграв 55-мільйонний тендер на будівництво басейну в Романові.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: басейн Бердичів АртХаус капремонт  
Матеріали по темі