Місто

Підрядник обіцяє відчистити сліди від бітумної емульсії, які залишили житомиряни на тротуарній плитці

6 October 2020, 17:41

На вулиці Київській у Житомирі кілька днів тому на тротуарній плитці біля ділянки, де вкладають новий асфальт, з’явилися сліди від бітумної емульсії. Представник ТОВ «Білоцерківське шляхово-експлуатаційне управління», яке виконує роботи на Київській, стверджує: зону для переходу залишили, знаки встановлювали, але житомиряни їх не помітили. Також підрядник пообіцяв відчистити тротуари від цих слідів.

«В районі Укртелекому, ближче, де пішохідний перехід, там метрів 10 шириною був спеціально залишений чистий прохід взагалі без емульсії, не була вона пролита для проходу людей, але це люди: один дивиться, інший не дивиться. У мене стояв спеціально чоловік, людина одна переводила бабусь, дівчат, студентів. Я бачив цю ситуацію, ми як могли намагалися запобігти, щоб люди не йшли, але люди не дивляться під ноги. Шматочок був залишений, потім коли вже йшов асфальтоукладальник, то, звичайно, потрібно було полити там бітумну емульсію для того, щоб пройшов асфальтоукладальник, уклав верхній шар асфальтобетону і по верхньому шару можна було спокійно запускати людей», - говорить виконроб Олег Строкань.


Він додав, що відчистити тротуар – не проблема.

«Не дуже добре, що сліди там позалишалися, намагатимемося по максимуму відчистити. Це не є проблема, все це витреться, все нормально, просто зараз дощ, а коли буде трошки буде сонце, то відновимо і все буде в належному вигляді», - каже виконроб.

Нагадаємо, через ремонт Київської у Житомирі не ходитимуть тролейбуси №1 і зміниться рух ще чотирьох маршрутів.

Як повідомляв Житомир.info, на початку літа 2020 департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА проводив тендер на капітальний ремонт вулиці Київської на ділянці від Соборного майдану до вулиці Небесної сотні: 9 червня 2020 року визначили переможця – ТОВ «Білоцерківське шляхово-експлуатаційне управління» з остаточною ціновою пропозицією 21 млн 222 тис. 465 грн 23 коп. 24 червня з фірмою підписали договір, де зазначено, що ремонтні роботи мають бути завершені до 31 грудня 2020 року. 17 липня підряднику перерахували 5 млн 239 тис. 496 грн як оплату придбання необхідних для ремонту матеріалів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ремонт вул.Київська тротуар бітум  
Матеріали по темі