Події

У Житомирі поліція зареєструвала ще 7 повідомлень про порушення виборчого законодавства, всього перевіряють 37 заяв

8 October 2020, 11:33

Протягом 7 жовтня у Житомирі правоохоронці зареєстрували 8 повідомлень про ймовірні порушення, пов’язані із веденням агітації. Нині за всіма фактами тривають перевірки.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«До Житомирського відділу поліції надійшли звернення від представника громадської організації про виявлення агітаційних матеріалів у громадських місцях обласного центру, на яких відсутні передбачені законом обов’язкові відомості. Агітаційні матеріали стосувалися представників різних політичних сил. Поліцейські задокументували всі обставини та нині встановлюють осіб, відповідальних за розміщення таких агітаційних матеріалів. В їх діях можуть вбачатись ознаки адміністративного правопорушення», – йдеться у повідомленні.

Загалом з початку виборчого процесу до поліції Житомирщини надійшло 37 повідомлень про можливі порушення. Триває розслідування 4 кримінальних проваджень та складено 6 адміністративних протоколів за ч. 2 ст. 212-13 (Виготовлення або розповсюдження друкованих матеріалів передвиборної агітації, які не містять відомостей про установу, що здійснила друк, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск) КУпАП.

Як повідомляв Житомир.info, станом на 5 жовтня у Житомирській області поліція перевіряє 29 повідомлень про порушення.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція заяви вибори агітація  
Матеріали по темі