Події

​У Житомирській області після відпочинку з друзями 16-річна дівчина потрапила до лікарні з травмою голови: поліція з’ясовує обставини

12 October 2020, 11:29

У Баранівці поліцейські розслідують обставини травмування 16-річної школярки.

Про це 12 жовтня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«Дівчину без свідомості 10 жовтня уночі доставили до лікарні з селища Полянки Баранівського району. За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження. Призначено низку експертиз. Триває встановлення усіх обставин», - повідомили в поліції.

Попередньо встановлено, що близько 2 години ночі 16-річна дівчина разом з подругою поверталися з селища Полянки, де відпочивали з друзями, до Баранівки. Потерпіла зупинила попутний автомобіль та попросила водія, 19-річного жителя райцентру, підвезти їх до міста. Однак він відмовив, оскільки у салоні не було вільних місць, і рушив далі.

Через кілька метрів водій зупинився, бо, за його словами, почув крик. Чоловік вийшов і побачив позаду дівчину, з якою щойно розмовляв і яка уже лежала на дорозі.

"На місці події працювала слідчо-оперативна група Баранівського відділення поліції, які зафіксували усі обставини. Автомобіль правоохоронці вилучили для проведення експертних досліджень. Видимих механічних ушкоджень на момент огляду на транспортному засобі не виявлено", - повідомили в поліції.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією - ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Триває встановлення усіх обставин.

За інформацією поліції, стан дівчини, яку відразу доставили до лікарні, стабільно тяжкий, вона перебуває без свідомості. У неї діагностовано відкриту черепно-мозкову травму.

У групі Місто Баранівка у фейсбук упродовж вихідних опублікували кілька дописів з фото постраждалої 11-класниці Ольги Власюк, у яких односельчани збирають кошти на її лікування та транспортування до іншого лікувального закладу.



Як повідомляв Житомир.info, у вересні в Йорданії випала з вікна третього поверху і отримала перелами хребта та ніг 29-річна Олена Красуцька з Житомира. Дівчині збирали кошти на транспортування в Україну та наприкінці вересня доставили на лікування в Житомирську обласну лікарню.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: травмування неповнолітня поліція Баранівка  
Матеріали по темі