Місто

З фірмою, яка реконструює Новий бульвар, уклали договір на ремонт приміщення під амбулаторію в Житомирі за 11 млн грн

13 October 2020, 12:39

Управління капітального будівництва Житомирської міської ради 9 жовтня підписало договір з ТОВ “УК “Комфорт-Буд” на реконструкцію частини приміщень поліклініки лікарів загальної практики комунальної установи “Центральна міська лікарня №2” під амбулаторію загальної практики - сімейної медицини в Житомирі, що на майдані Визволення, 1. Вартість підписаного договору становить 10 млн 964 тис. 208 грн.

За умовами договору, роботи мають бути виконані до 30 червня 2021 року. Джерело фінансування - кошти КП "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Житомирської міської ради.

Про це йдеться в договорі, опублікованому 12 жовтня на ресурсі ProZorro.



Очікувана вартість закупівлі становила 11 млн 440 тис. 683 грн. Документи на участь у торгах подали дві фірми: ТОВ “УК “Комфорт-Буд” з пропозицією у 10 млн 964 тис. 208 грн та ТОВ “Забудовник” з пропозицією у 11 млн 246 тис. 2 грн.

У протоколі розгляду тендерних пропозицій зазначається, що переможцем торгів обрали ТОВ “УК “Комфорт-Буд”, оскільки тендерна пропозиція учасника відповідає всім критеріям та умовам, що визначені у тендерній документації.

За умовами договору, ТОВ “УК “Комфорт-Буд” має провести загальнобудівельні роботи: демонтажні роботи, утеплення перекриття підвалу, внутрішнє та зовнішнє опорядження, також роботи з опалення, вентиляції, системи керування евакуюванням і тд.

ТОВ «УК Комфорт-Буд» засноване в січні 2016 року. Зареєстрована фірма в Житомирі по вулиці Комерційній, 4. Спеціалізується ТОВ «УК Комфорт-Буд» на будівництво житлових і нежитлових будівель, статутний капітал - 1 тис. грн. Власниками фірми є Галина Євгенівна Рачковська та Олександр Юрійович Петровський. Директором фірми є Станіслав Закірович Балакішієв, який на виборах 2015 року балотувався до Житомирської міської ради від Об’єднання «Самопоміч».

Нижче – скріншоти інформації про тендери ТОВ з сайту YouControl:

Нагадаємо, ТОВ “УК “Комфорт-Буд у вересні 2020 року виграло тендер на реконструкцію території благоустрою Нового бульвару в Житомирі за 19 млн 110 тис. 290 грн 40 коп. 1 жовтня там розпочались підготовчі роботи з реалізації проєкту реконструкції Нового бульвару.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: амбулаторія тендер Комфорт-Буд УКБ  
Матеріали по темі