Політика

Інфографіка про балотування нинішніх депутатів: хто залишився вірним своїм партіям і куди перебігла «Самопоміч»

13 October 2020, 16:04

На цьогорічних виборах 34 з 42 депутатів Житомирської міської ради знову балотуються, більшість спробує потрапити в міську раду, а дехто вирішив стати депутатом обласної.

З 64 нинішніх депутатів обласної ради 45 також є у списках кандидатів: більшість знову балотується в депутати обласної ради, а кілька людей вирішили йти до Житомирської міської ради.

На виборах 2020 року з’явилися нові партії, які п’ять років тому не висували своїх кандидатів до місцевих рад: «Слуга народу», «Пропозиція», «За майбутнє», «Сила і Честь», «Голос» та Партія розвитку громад. Змінила назву партія Петра Порошенка – тепер це не БПП, а «Європейська Солідарність», а частина Опозиційного блоку трансформувалася в нову партію – «Опозиційна платформа – За життя». Також за цей час втратила свою популярність партія Андрія Садового «Самопоміч», яка після виборів 2015 року мала треті за кількістю депутатів фракції в міській та обласній радах.

Житомир.info проаналізував партійні списки та пропонує подивитися від яких партій люди стали депутатами у 2015 році та з якими йдуть на місцеві вибори-2020.

1

1

Нагадаємо, Житомир.info зробив аналіз партійних списків кандидатів в депутати Житомирської міської ради від 16 партій: частина 1, частина 2 та частина 3. Також ми проаналізували списки кандидатів в депутати Житомирської обласної ради – частина 1 та частина 2 і надавали інформацію про 13 кандидатів, які балотуються в мери Житомира на виборах 2020 року.

Інструкцію як житомирянам заповнювати виборчі бюлетені, щоб їх голоси зарахували, дивіться тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибори партія депутат кандидат балотування облрада міськрада  
Матеріали по темі