Здоров'я

Коростень і 5 районів потрапили до червоної зони, решта Житомирської області – «помаранчева»

15 October 2020, 20:11

Місто Коростень і 5 районів Житомирської області потрапили до червоної зони за рівнем епідемічної небезпеки поширення коронавірусу. У решті міст та районів області встановлено помаранчевий рівень епіднебезпеки.

Про це ввечері 15 жовтня повідомив департамент комунікацій Секретаріату Кабінету Міністрів.

«На засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулося 15 жовтня, було затверджено рішення про перегляд рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Новий розподіл набуде чинності з 00:00 години 19 жовтня 2020 р.», - йдеться у повідомленні.

«Червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 встановлено у Житомирській області – у місті Коростень та у Коростенському, Лугинському, Любарському, Черняхівському, Чуднівському районах.

«Помаранчевий» рівень встановлено у Житомирській області – у містах Житомир, Бердичів, Малин, Новоград-Волинський та у Андрушівському, Баранівському, Бердичівському, Брусилівському, Ємільчинському, Житомирському, Коростишівському, Малинському, Народицькому, Новоград-Волинському, Овруцькому, Олевському, Попільнянському, Пулинському, Радомишльському, Романівському, Ружинському, Хорошівському районах.

Центр громадського здоров’я також оновив карту рівнів епідемічної небезпеки на територіях, визначені рішенням Державної комісії з ТЕБ та НС від 15 жовтня 2020 року.

Рівні епідемічної небезпеки на територіях, визначені рішенням Державної комісії з ТЕБ та НС від 09 жовтня 2020 року № 37, набирають чинності з 00.00 годин 19 жовтня 2020 року

Нагадаємо, за результатами моделювання Київської школи економіки, Житомирська область знаходиться в зоні активного спалаху коронавірусу, фахівці прогнозують погіршення ситуації.

Як повідомляв Житомир.info, з 12 жовтня Житомир і ще 4 міста та 12 районів області потрапили до помаранчевої зони, «зеленими» були лише Малинський та Ружинський райони.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус COVID-19 вірус карта МОЗ ЦГЗ зони  
Матеріали по темі