Місто

Для житомирських вулиць придбали “лежачих поліцейських” на 217 тис. грн, дві дешевші пропозиції відхилили

19 October 2020, 14:47

Комунальне підприємство “Управління автомобільних шляхів” Житомирської міської ради підписало договір з ТОВ “Імпекс-Груп Україна” на придбання дорожнього обладнання, а саме пристроїв примусового зниження швидкості “лежачих поліцейських”. Вартість підписаного договору становить 216 тис. 744 грн.

За умовами договору, переможець тендеру має до кінця поточного 2020 року поставити 442 елементи “лежачих поліцейських”: 375 основних та 67 бокових, а також 1770 кріплень. Джерело фінансування - місцевий бюджет.

Про це йдеться в договорі, опублікованому 19 жовтня на ресурсі ProZorro.

Очікувана вартість закупівлі становила - 220 тис. 565 грн. Документи на участь у торгах подали три фірми: ТОВ “Джет Лайтінг” з пропозицію у 134 тис. 998 грн, ТОВ “Бориспільський завод гумовотехнічних виробів” з пропозицію у 135 тис. грн та ТОВ “Імпекс-Груп Україна” з пропозицію у 216 тис. 744 грн.

Пропозицію ТОВ “Джет Лайтінг” відхилили, оскільки у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб, підприємців та громадських формувань інформація щодо кінцевого бенефіціарного власника (контролера) “Джет Лайтінг” відсутня, окрім того, на тендерну пропозицію накладено електронну печатку ТОВ “Джет Лайтінг”, а не ЕЦП/КЕП уповноваженої особи Пистіної Тетяни Олексіївни.

ТОВ “Джет Лайтінг” зареєстроване в Києві по вулиці Набережно-Лугова, 3. Спеціалізується фірма на виробництві електричного освітлювального устаткування, статутний капітал фірми - 2 тис. грн. Власником фірми є Костянтин Володимирович Скалацький.

11 вересня ТОВ “Джет Лайтінг” подало скаргу до Антимонопольного комітету України про порушення законодавства в сфері публічних закупівель та просило зобов'язати тендерний комітет відмінити рішення про відхилення ТОВ “Джет Лайтінг”, надати вимогу щодо виправлення ним технічних зауважень та призначити переможцем закупівлі.

Постійно діюча адміністративна колегія Антимонопольного комітету України з розгляду скарг про порушення законодавства у сфері публічних закупівель 6 жовтня відмовила фірмі у задоволенні її скарги.

Пропозицію ТОВ “Бориспільський завод гумовотехнічних виробів” також відхилили: цінова пропозиція фірми є аномально низькою - 135 тис. грн.

ТОВ “Бориспільський завод гумовотехнічних виробів” повинен був надати обгрунтування в довільній формі щодо аномально низької ціни, або вартості товару. Це потрібно було зробити упродовж одного робочого дня, з дня визначення найбільш економічно вигідною тендерною пропозицію, однак дане обгрунтування фірма не надала.

Аномально низька ціна тендерної пропозиції – ціна/приведена ціна найбільш економічно вигідної пропозиції за результатами аукціону, яка є меншою на 30 або більше відсотків від наступної ціни/приведеної ціни тендерної пропозиції за результатами проведеного електронного аукціону.

ТОВ “Бориспільський завод гумовотехнічних виробів” зареєстроване в Київській області, Бориспільському районі, селі Любарці, по вулиці Європейська, 1. Спеціалізується фірма на виробництві інших гумових виробів, статутний капітал - 5 млн грн. Власниками фірми є Євген Степанович Кучер та Олена Євгенівна Кучер.


19 жовтня КП “Управління автомобільних шляхів” Житомирської міської ради підписало договір з ТОВ “Імпекс-Груп Україна”.



ТОВ “Імпекс-Груп Україна” зареєстроване в Києві по Харківському шосе, 144. Спеціалізується фірма на оптовій торгівлі деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнанням, статутний капітал - 11 млн 539 тис. 259 грн 95 коп. Власниками фірми є Ігор Павлович Папарига.

Нагадаємо, у 2019 році за 416 елементів «лежачих поліцейських» ТОВ “Бориспільський завод гумовотехнічних виробів” заплатили близько 230 тис. грн.

У 2018 за 416 елементів «лежачих поліцейських» УАШ Житомирської міської ради заплатило ТОВ “Резинопласт” 214 тис. 998 грн. У 2017 році за таку ж кількість «лежачих поліцейських» ТОВ “Резинопласт” заплатили 215 тис. грн.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі в 2020 році демонтують на зиму лише частину “лежачих поліцейських”.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: лежачий поліцейський тендер УАШ  
Матеріали по темі