Фоторепортаж

Загострення передвиборчої лихоманки у Житомирі: політичні палатки, куби та агітатори у партійних жилетках. Фоторепортаж

19 October 2020, 16:21

Вулиці Житомира вже упродовж кількох місяців рясніють політичною рекламою. І чим ближче до дня голосування, тим активніша агітація: окрім білбордів та сітілайтів, місто заполонили намети політичних партій і кандидатів, нагадуючи, що 25 жовтня вже близько.

У деяких місцях палатки різних політсил розгортають по сусідству – майже впритул одна до одної. Жодного перехожого агітатори, що працюють у них, не пропускають без газет чи буклетів.

Окрім наметів з друкованою продукцією про кандидатів і політичні сили, на вулицях встановлюють агітаційні куби. Плакатами з політичною рекламою «прикрашають» також автомобілі.

19 жовтня, за 5 днів до дня голосування на місцевих виборах, Житомир.info закарбував на фото «загострення симптомів» передвиборчої лихоманки: безліч палаток, кубів і агітаторів у партійних накидках-жилетках.

Політичні обіцянки і заклики на білбордах та сітілайтах за три тижні до місцевих виборів дивіться у фоторепортажі, відзнятому у Житомирі 6 жовтня 2020 року

Нагадаємо, Житомирська міська територіальна виборча комісія на місцеві вибори 25 жовтня 2020 року зареєструвала 13 кандидатів на посаду Житомирського міського голови. Хто, звідки, де працює та чим відомий, читайте тут

Також Житомирська МВК зареєструвала списки кандидатів в депутати від 16 партій і 2 жовтня провела жеребкування – партії отримали порядкові номери у виборчому бюлетені.

Хто балотується в Житомирську міську раду, читайте тут, тут, а також тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибори політика реклама агітація кандидат партія політсила  
Матеріали по темі