Події

На Шевченка у Житомирі патрульні затримали чоловіка, який перебував у розшуку за крадіжку

20 October 2020, 12:30

19 жовтня під час патрулювання вулиці Шевченка у Житомирі поліцейські помітили підозрілого чоловіка, який намагався уникнути зустрічі з правоохоронцями. Виявилось, що чоловіка розшукують за крадіжку.

Про це 20 жовтня повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Чоловіка, що перебував у активному розшуку виявили патрульні. 19 жовтня, близько 18-ї години, під час патрулювання вулиці Шевченка поліцейські помітили чоловіка, що мав підозрілий вигляд, намагався уникнути зустрічі з патрульними.

Оскільки чоловік, побачивши службовий автомобіль поліції прискорився, поліцейські наздогнали чоловіка та під час перевірки документів громадянина дізнались, що останній перебуває у розшуку міським відділом поліції за ч. 2 ст. 185 ККУ (Крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб).

Патрульні поліцейські доставили громадянина до міського відділу поліції та передали останнього працівникам карного розшуку.

Як повідомляв Житомир.info, 9 грудня 2019 року на вулиці Київській у Житомирі патрульні затримали чоловіка, який перебував у розшуку за крадіжку та мав при собі «професійний» набір інструментів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: затримання патрульна поліція вул.Шевченка крадіжка крадій  
Матеріали по темі