Події

​Поблизу Житомира автомобіль на буксирі виїхав на зустрічну і зіштовхнувся з двома легковиками, одна людина загинула і двоє травмовані

21 October 2020, 09:53

Поблизу Житомира 20 жовтня автомобіль, який тягнули на буксирі, спричинив подвійну ДТП. Внаслідок зіткнення лоб в лоб з ВАЗом загинув водій ВАЗівки, ще двох людей забрала «швидка».

Про це Житомир.info повідомили читачі.

«Страшна ДТП поблизу Перлявки. Передня частина ВАЗа повністю зім’ята, одна людина загинула ще двоє з травмами. Машина, яку на буксирі тягнув інший автомобіль, виїхала на зустрічну і врізалась у ВАЗ», – розповіла читачка.

На сайті ТСН. Ранок опублікували відео з місця ДТП і повідомляють, що перед зіткненням з ВАЗ автомобіль зачепив ще один транспортний засіб.

«Аварія сталася на трасі Житомир-Чернівці, неподалік села Перлявка. Легковик, який тягнули на буксирі, виїхав на зустрічну смугу руху, а там зачепив іншу машину. Потім він лоб в лоб зіштовхнувся з іншим легковиком. Аварія забрала життя 49-річного водія, в авто якого влетіла машина. Пасажирка цієї ж машини та водій автівки, що тягнули, зазнали травм. Їх забрала швидка до лікарні», – йдеться у повідомленні ТСН.


У патрульні поліції Житомир.info розповіли, що загнув водій ВАЗа, пасажирку цього та іншого автомобіля з травмами забрали до лікарні.

На сайті ГУНП у Житомирській області повідомляють подробиці смертельної ДТП.

«Попередньо, водій автомобіля Audi, 22-річний житель м. Житомира, рухаючись у напрямку обласного центру, здійснював буксирування автомобіля Peugeot Expert, за кермом якого знаходився 63-річний житомирянин. Під час руху Peugeot виїхав на смугу зустрічного руху, де сталося дотичне зіткнення з автомобілем Kia Magentis та лобове зіткнення з ВАЗ-2104, що рухалися назустріч. У результаті ДТП водій автомобіля ВАЗ, 49-річний житель Хмельницької області, загинув на місці події. Пасажир цього ж автомобіля, 63-річний житель Хмельниччини, та пасажирка Peugeot, 59-річна житомирянка, з травмами були ушпиталені до Житомирської обласної лікарні», – йдеться у повідомленні.

Нині триває встановлення всіх обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Як повідомляв Житомир.info, 18 жовтня у Житомирській області «влобову» зіткнулися Daewoo і Dacia, травмувалися шестеро людей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Перлявка ДТП ВАЗ буксир поліція  
Матеріали по темі