Події

​На Вінниччині 31-річний житомирянин на Hyundai обганяв ВАЗ, в’їхав у стовп і перекинувся: водій в реанімації

23 October 2020, 10:27

21 жовтня у Козятинському районі Вінницької області потрапив у ДТП 31-річний житомирянин.

Про це 21 жовтня повідомила пресслужба ГУНП у Вінницькій області.

«21 жовтня у селі Перемога Козятинського району сталась автопригода за участі двох автівок. У результаті зіткнення водій однієї з автівок, який виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з електроопорою, доставлений у лікарню», - йдеться у повідомленні.

Близько 10.30 години 31-річний водій автомобіля Hyundai Sonata, житель м. Житомир, рухаючись на автодорозі Житомир – Вінниця, допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ 2101», водій якого рухався попереду та здійснював маневр повороту ліворуч.

Правоохоронці попередньо встановили, що водій іномарки під час обгону «ВАЗа», виїхав на зустрічну смугу руху, перетнувши суцільну розмітку, зіткнувся з легковиком, після чого в’їхав у електроопору.

«Водій Hyundai з множинними переломами та політравмою госпіталізований у реанімаційне відділення лікарні. 26-річний водій «ВАЗа», житель одного з сіл Козятинського району, не постраждав», - повідомили вінницькі поліцейські.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспортних засобів).

Як повідомляв Житомир.info, 20 жовтня у селі Перлявка Житомирського району автомобіль на буксирі виїхав на зустрічну смугу і зіштовхнувся з двома легковиками: одна людина загинула, двоє - отримали травми.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Козятин Вінниця реанімація травмований обгін стовп перекидання  
Матеріали по темі