Місто

Чи підуть житомиряни на місцеві вибори 25 жовтня та чому це важливо. Опитування

23 October 2020, 14:02

За два дні до виборів журналісти Житомир.info запитали у житомирян, чи підуть вони голосувати у неділю, 25 жовтня.

«Так, я піду. Перш за все – це суспільна свідомість і свідомість особисто кожної людини, в якому місті ти хочеш жити, в якій країні ти хочеш жити і тому це важливо», – розповідає Ольга.

«Звичайно, піду, щоб врахували вашу думку і може щось зміниться. У кожного є свої думки і кожен має їх висловити», – каже Сергій.

«Ні, не піду, відчуваю легке нездужання», – відповідає Вікторія.


«Піду, але не знаю за кого і за що. І знаєте, чому (ред. піду голосувати) ? Я хочу змін, бо дуже погано щось на Україні», – говорить Наталія.

«Звичайно, обов'язково треба йти», – зауважує чоловік.

«Ми підемо. Вважаю, що варто віддати свій голос за того, кого ти вважаєш за потрібне, бо по-іншому як? Якщо не ми, то хто?», – стверджує Володимир.

«Не виходить, робота», – ділиться Ірина.

«На жаль, ні, тому що я тут не проживаю і не прописана, ми студенти», – розповідає Олександра.

«Потрібно піти, тому що важливо. Всі підуть і все буде добре», – переконаний Олександр.

Чи знають житомиряни, скільки кандидатів балотуються на посаду міського голови. Опитування

Нагадаємо, за результатами опитування, проведеного соціологічною групою «Рейтинг» 29 серпня – 3 вересня, 59% зазначили, що обов’язково братимуть участь у місцевих виборах 25 жовтня 2020 року, а 14% оцінили свою участь у місцевих виборах як малоймовірну. В опитування, проведеному 16-19 жовтня, про свою участь у місцевих виборах заявили 61% опитаних, а 13% визнали її малоймовірно.

Як повідомляв Житомир.info, в Житомирі за тиждень до місцевих виборів, які мають відбутися 25 жовтня 2020 року, триває активна вулична агітація. Житомиряни на місцевих виборах отримають чотири бюлетені для голосування: за міського голову, за депутатів міської та обласної рад і за депутатів Житомирської районної ради. 10 жовтня ЦВК роз’яснила порядок заповнення виборчого бюлетеня з виборів депутатів обласних, районних, міських, сільських, селищних рад.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибори участь опитування  
Матеріали по темі