Місто

Підказка для тих, хто звик витрачати гроші розумно: у житомирському гіпермаркеті «ЗаТак» на покупках можна заощаджувати до 40%

29 October 2020, 16:16

Зекономив – значить заробив. Цей вислів затертий до дірок, однак суть його таки істинна.

Більшість родин намагається раціонально розпоряджатися сімейним бюджетом та постійно шукає способи заощадити. Для житомирян і гостей обласного центру віднедавна це завдання стало легшим, адже у місті відкрився перший в Україні гіпермаркет «ЗаТак». Магазин пропонує широкий асортимент товарів та унікальну систему лояльності, аналогів якій немає в українських торговельних мережах.

Так в чому ж вигода? Найпоширеніші запитання…

Відкриття нового гіпермаркету житомиряни активно обговорюють у соцмережах. Дехто вже закуплявся в «ЗаТак», тож ділиться враженнями, демонструє чеки і тішиться значною економією. Інші розпитують: що це за магазин? Чому там по дві ціни на кожен товар? Що дає клубна карта і чи треба за неї платити 25 гривень?

… і відповіді:

• «ЗаТак» – це гіпермаркет нового формату, в якому представлено 12000 найменувань товарів. Основна концепція торговельного закладу – продаж якісних товарів за мінімальними цінами.

• У гіпермаркеті кожен товар представлений двома цінами: одна для всіх покупців, а друга – для власників клубної карти. Тобто, наявність картки дає можливість купувати за нижчими цінами.

• Отже, для власників клубних карток відкривається доступ до значних знижок, а за чек сплачується внесок всього 25 грн. З клубною картою дуже вигідно робити великі покупки, скажімо, на тиждень-два. Економія на кожному товарі величезна. Тож ті 25 грн, сплачені за чек, стають просто мізерними у порівнянні з тим, що вдається зекономити. Таким чином, затоварившись на суму вже від 300 грн, ви гарантовано залишите в гаманці до 25 % вартості. Якщо ж сума в чеку буде ще більшою, є можливість заощадити до 40 %.

А для пенсіонерів діє спеціальна пропозиція: щодня до 13:00 год. покупці, пред'явивши на касі пенсійне посвідчення, платять за чек лише 10 грн.

Якщо ж ви купуєте товару на зовсім незначну суму, карту можна не використовувати, сплативши за звичайною ціною (без сплати 25 грн).

Також у магазині багато товарів, на які пропонується суттєва знижка, навіть якщо купувати лише одну одиницю (та одне найменування). Плата за чек відразу перекривається значною знижкою.

Окрім того, в «ЗаТак» діють дуже привабливі ціни на овочі і фрукти (на них встановлена єдина ціна для всіх, тож вигода очікує і власників картки, і тих, хто ще не встиг її оформити).

• Клубна карта видається безкоштовно всім охочим. Оформити її дуже просто – потрібно лише заповнити анкету на вході у магазин і вже за п’ять хвилин купувати необхідні товари максимально вигідно.

Отож, якщо у вашій родині є традиція на вихідних їхати до супермаркету та закуповуватись на увесь робочий тиждень, вам точно в «ЗаТак»: купите все за списком, а на касі здивуєтесь економією. До слова, «крупні» закупки зараз, у період пандемії та час активності сезонних вірусів, особливо доречні, адже зайвий раз у людні місця ходити не хочеться. Однак і в цьому плані гіпермаркет має ще один плюс: площа торгового залу складає 3500 метрів, що мінімалізує ймовірність тісного скупчення людей.

Тож бережіть здоров’я та економте гроші разом з гіпермаркетом «ЗаТак».

Більше інформації на сайті та на Facebook-сторінці
Адреса гіпермаркету: м. Житомир, вул. Вітрука, 9-А

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: магазин гіпермаркет "ЗаТак"  
Матеріали по темі