Події

Поліція Житомирської області розшукує пенсіонерку, яка пішла по гриби і додому не повернулася

30 October 2020, 10:53

Правоохоронці розшукують 68-річну Тичину Франкію Людвиківну, жительку Хорошіського району Житомирської області, яка 28 жовтня пішла з дому та донині її місце перебування невідоме.

Про розшук пенсіонерки 30 жовтня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Пенсіонерка проживає у с. Іванівці Хорошівського району. За наявною інформацією, вона 28 жовтня пішла до лісу збирати гриби і додому не повернулась», – йдеться у повідомленні.

Прикмети зниклої: зріст близько 170 см, волосся середньої довжини, русяве, очі карі. На голові має шрам від травми.

Жінка може бути дезорієнтована.

Правоохоронці просять громадян, які володіють будь-якою інформацією щодо місця знаходження Франкії Тичини, повідомити про це за телефонами (04145) 3-21-02, 096-812-79-51 або «102» чи звернутися до найближчого відділку поліції.

Нагадаємо, 26 жовтня зникла 89-річна Віра Кузьменко , жителька села Більківці Коростишівського району. Жінка перебувала у розшуку. 28 жовтня бабусю знайшли у полі, де вона пробула понад дві доби.

Як повідомляв Житомир.info, 4 липня 2020 року пішла в ліс та не повернулася додому 83-річна жителька села Карвинівка Романівського району Житомирської області Людмила Шатило. Поліція оголосила жінку в розшук. Близько 15:30 год. 6 липня бабусю розшукали поблизу села Годиха. Згодом пенсіонерка розповіла, що вибратися з лісу їй допоміг пес Тітушка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук зникнення поліція Хорошівський район Франкія Тичина  
Матеріали по темі