Влада

Президент присвоїв почесне звання начальниці відділу селищної ради Житомирської області

31 October 2020, 13:42

Президента Володимир Зеленський 30 жовтня підписав указ про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня працівника соціальної сфери.

Документ оприлюднений на сайті президента.

Серед восьми нагороджених «за вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики у сфері соціального захисту населення, забезпечення прав дітей і непрацездатних громадян похилого віку, високий професіоналізм» є одна представниця Житомирської області.

Почесне звання «Заслужений працівник соціальної сфери України» присвоєне ОСАДЧУК Надії Петрівні – начальникові відділу сім’ї, дітей, молоді, спорту та соціального захисту населення Хорошівської селищної ради.

Зазначимо, що в 2019 році в указі президента про нагородження з нагоди Дня працівника соціальної сфери представників Житомирської області не було.

Як повідомляв Житомир.info, у 2017 році до Дня працівника соціальної сфери президент України відзначив орденом начальницю Бердичівського об’єднаного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області та почесним званням директора спецшколи-інтернату. В 2018 році орденом нагородили керівника Житомирської обласної організації Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України» та присвоїли почесне звання директорові комунального закладу «Денишівський навчально-реабілітаційний центр».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: указ звання президента соціальна сфера соцзахист  
Матеріали по темі