Влада

Працівницю Пенсійного фонду та керівника інтернату в Житомирській області відзначили держнагородами

5 November 2017, 10:45

До Дня працівника соціальної сфери президент України відзначив державними нагородами двох жителів Житомирської області.

Указ Петра Порошенка «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня працівника соціальної сфери» від 4 листопада опублікований на офіційному сайті президента.

За вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики у сфері соціального захисту населення, забезпечення прав дітей і непрацездатних громадян похилого віку, високий професіоналізм Порошенко постановив:

Нагородити орденом княгині Ольги III ступеня:

Фомченкову Наталію Анатоліївну - начальника Бердичівського об’єднаного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області.

Присвоїти почесне звання «Заслужений працівник освіти України»:

Романчуку Вадиму Володимировичу - директорові комунального навчального закладу «Довбиська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» Житомирської обласної ради.

Нагадаємо, через скорочення фінансування влада планувала ліквідувати чотири інтернатних заклади Житомирської області – Вишевицьку, Довбиську, Кмитівську та Ушомирську школи-інтернати, а Житомирську спецшколу №1 приєднати до спецшколи №2.

Як повідомляв Житомир.info, в березні 2017 року педпрацівники та батьки вихованців цих закладів приїхали на зустріч із владою, протестуючи проти їхнього ймовірного закриття.  

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі