Події

​У Новоград-Волинському районі у будинку знайшли мертвою пенсіонерку, вбивцю розшукує поліція

10 November 2020, 16:55

У с. Тупалець Новоград-Волинського району 9 листопада у власному будинку було знайдено мертвою 71-річну жительку. На тілі жінки наявні видимі травми, що могли стати причиною смерті. За фактом умисного вбивства розпочато розслідування. Поліцейські встановлюють причетного до кримінального діяння.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Увечері до поліції звернулась донька пенсіонерки із повідомленням, що мати тривалий час не відповідає на телефонні дзвінки, а її будинок замкнений. Під час більш ретельного зовнішнього огляду оселі жінки родичі через вікно помітили підозрілі обставини, що стали причиною виклику поліцейських на місце події. Після того, як двері будинку відкрили, зламавши замок на вхідних дверях, пенсіонерку знайшли в одній з кімнат на підлозі. Обставини, які зафіксували працівники слідчо-оперативної групи Новоград-Волинського відділу на місці, однозначно вказували на насильницьку смерть пенсіонерки», – йдеться у повідомленні.

Кримінальне провадження відкрито за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Тривають слідчо-розшукові дії, спрямовані на встановлення причетної до діяння особи. Також призначено судово-медичну експертизу щодо причин смерті жінки.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області затримали чоловіка, який побив та обікрав пенсіонерку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пенсіонерка вбивство поліція  
Матеріали по темі