Події

У місті Житомирської області підприємці вийшли на акцію протесту та перекрили трасу (оновлено)

14 November 2020, 13:12

14 листопада, у перший день дії «карантину вихідного дня», підприємці з міста Овруч перекрили міжнародну автодорогу М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський.

Інформацію про це Житомир.info підтвердила речниця ГУ Нацполіції у Житомирській області Алла Ващенко.

За попередньою інформацією, протест пов'язаний суто з призупиненням роботи місцевого ринку.

«Близько 9:45 год. надійшло повідомлення про те, що у місті Овручі по вулиці Шевченка громадяни частково обмежують рух через автодорогу. Організовано об’їзд для легкових автомобілів, утруднення дорожнього руху немає. За попередньою інформацією, акція пов’язана з тим, що місцева влада призупинила роботу місцевого ринку», – повідомила Алла Ващенко.

О 13:18 год. Алла Ващенко поінформувала, що станом на 13:00 заходи закінчилися.

Нагадаємо, з 14 листопада 2020 року вперше в України вводять «карантин вихідного дня», який передбачає дозвіл на роботу лише продуктових магазинів, аптек, фінансових та медичних установ, пошти, АЗС та СТО. Втім, житомирські підприємці вважають таке рішення незаконним та передали відповідне звернення в обласну адміністрацію. У суботу та неділю підприємці збиралися працювати у звичному режимі. А на позачерговому засіданні виконавчого комітету, яке відбулось 13 листопада, зняли питання щодо введення «карантину вихідного дня», оскільки постанова на той час ще не була опублікована в «Урядовому кур’єрі».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус COVID-19 карантин "карантин вихідного дня" Овруч траса перекриття  
Матеріали по темі