Події

У Житомирській області податківці «накрили» пункт нелегального продажу скрапленого газу та вилучили цінностей на 380 тис. грн

18 November 2020, 15:57

У Житомирській області податківці виявили нелегальну заправку, де продавався скраплений газ.

Про це Житомир.info 18 листопада повідомили у пресслужбі ДФС у Житомирській області.

«Співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Житомирській області в рамках проведення операції «Акциз-2020», на виконання Протоколу №11 позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виявлено та нейтралізовано черговий пункт нелегального продажу скрапленого газу», – йдеться у повідомленні.

Незаконна заправка функціонувала поблизу одного з районних центрів Житомирщини. Реалізація проводилась без жодних дозвільних документів та сертифікатів походження «пального».

Під час огляду пункту продажу газу оперативники виявили паливно-роздавальну колонку для скрапленого газу, резервуари для зберігання пального, скраплений газ в кількості 6 200 літрів.

Всього вилучили товарно-матеріальних цінностей на загальну суму 380 тис. грн.

Нагадаємо, 22 жовтня 2020 року пресслужба ДФС у Житомирській області повідомляла про виявлення чергової мережі продажу пального сумнівної якості, податківці вилучили автомобіль та продукцію на 19 млн грн.

Як повідомляв Житомир.info, 15 жовтня 2020 року пресслужба ДФС у Житомирській області інформувала, що у гаражах в одному з райцентрів виробляли сурогатне пальне, податкова міліція вилучила фальсифіковані паливно-мастильних матеріали і чорнову бухгалтерію.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: заправка АЗС податкова ДФС скраплений газ  
Матеріали по темі