Місто

​Управління культури Житомирської міськради збирається купити новорічні подарунки у постійного постачальника: по 100 грн за пакунок

1 December 2020, 16:55

Управління культури Житомирської міської ради провело закупівлю 4 тисяч новорічних подарунків і збирається укласти договір з вінницькою фірмою, яка перемагає в подібних тендерах міської ради третій рік поспіль.

Про це йдеться в опублікованому тендері на ресурсі ProZorro.

За умовами тендеру, оголошеного 9 листопада, управління культури купує 4 тисячі новорічних подарунків, які складаються з набору цукерок вагою щонайменше 480 грамів та упаковки у формі новорічної шапки.

Скріншоти з тендерної документації

Скріншоти з тендерної документації

Обидва учасники аукціону, який відбувся 26 листопада, з Вінниччини: ПП «Торговий дім «Солодкий світ» та ФОП Святенко Ігор Васильович. Найдешевшою виявилась пропозиція у 398,4 тис. грн (тобто 99,6 грн за одиницю) від «Солодкого світу», який вже не вперше постачає новорічні подарунки житомирським дітлахам. Зазначимо, що пропозиція конкурента була всього на 480 грн дорожчою – 398,88 тис. грн (тобто по 99,72 грн за пакунок).

Тож наразі управління культури опублікувало намір укласти договір з вінницьким ПП «Торговий дім «Солодкий світ».

ПП «ТД «Солодкий світ» зареєстроване у Вінниці з 2007 року, спеціалізується на оптовій торгівлі цукром, шоколадом і кондитерськими виробами. Керівник – Вороніна Оксана Михайлівна. Статутний фонд – 12 млн грн, власник – Гладько Вікторія Олегівна.

ФОП Святенко Ігор Васильович – підприємець з Гайсина Вінницької області. Раніше брав участь лише в двох закупівлях на поставку натурального меду.

Нагадаємо, у минулому 2019 році для учнів 1-4 класів житомирських шкіл у вінницького ТД «Солодкий світ» придбали 14200 наборів солодощів за 644,34 тис. грн.

Як повідомляв Житомир.info, ця ж фірма вигравала подібні тендери й попередні роки. Так, у грудні 2018 вінницький ПП «ТД «Солодкий світ» виграло тендер на поставку новорічних подарунків для школярів 1-4 класів житомирських навчальних закладів: 15,6 тисяч пакунків солодощів за 455,8 тис. грн.

У 2017 ПП «ТД «Солодкий світ» теж пропонувало найнижчу ціну на тендері управління культури Житомирської міської ради по закупівлі новорічних подарунків, але цю пропозицію відхилили. Причиною відмови стало те, що фірма вирішила продати управлінню культури неліквід: деякі цукерки мали прострочений термін вживання, в інших були відсутні посвідчення про якість.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: новорічний подарунок цукерка Солодкий світ  
Матеріали по темі