Місто

​Міська рада збирається купити у вінницької фірми солодкі подарунки для 14 тисяч житомирських школярів та дітей-пільговиків

12 December 2019, 12:52

Школярі 1-4 класів житомирських навчальних закладів отримають новорічні подарунки від міської ради.

Про це 12 грудня повідомила пресслужба Житомирської мерії.

«За ініціативи Житомирської міської ради до новорічних свят учні молодших класів житомирських шкіл отримають солодкі новорічні подарунки. Також подарунки отримають діти пільгових категорій», - йдеться у повідомленні.

До пільгових категорій відносяться діти,

  • які перебувають в Центрі комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю;
  • діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування;
  • діти загиблих воїнів АТО/ООС;
  • діти інвалідів війни, а також діти, батьків яких нагороджено відзнаками «Герой України» та «Народний Герой України»
  • діти, що проходять реабілітацію в МБФ «Місія в Україну»;
  • діти ЖОГО «Діти Сонця»;
  • діти, які обмеженні у русі;
  • діти, які перебувають на стаціонарному лікування в Центральній міській дитячій лікарні.

За даними ресурсу ProZorro, 9 грудня відбулася процедура розкриття пропозицій на тендері управління культури щодо закупівлі послуг з організації і проведення вистав для учнів 1-4 класів з врученням новорічних подарунків. У тендерній документації передбачався дарунковий фонд – 14200 наборів солодощів. Найвигіднішою виявилась пропозиція вінницького приватного підприємства «Торговий Дім «Солодкий світ» у 644,34 тис. грн. Станом на 12 грудня, ТД «Солодкий світ» повідомлено про намір укласти з ним договір.



Нагадаємо, цьогоріч управління культури вирішило влаштувати інтерактивні вистави біля центральної ялинки міста, які проводитимуть для учнів молодших класів. По завершенню цих вистав школярам вручатимуть солодкі подарунки.

Для цього ще в листопаді управління культури оголосило відповідний тендер з очікуваною вартістю 650 тис. грн.

Наприкінці листопада через скаргу ТД «Солодкий світ» антимонопольний комітет 28 листопада призупинив тендер на новорічні вистави з солодкими подарунками для житомирських школярів. Втім уже наступного дня вінницька фірма передумала і відкликала свою скаргу.

Як повідомляв Житомир.info, у грудні 2018 року саме ПП «ТД «Солодкий світ» виграло тендер на поставку новорічних подарунків для школярів 1-4 класів житомирських навчальних закладів.

У 2017 ПП «ТД «Солодкий світ» теж пропонувало найменшу ціну на тендері управління культури Житомирської міської ради по закупівлі новорічних подарунків, але цю пропозицію відхилили. Причиною відмови стало те, що фірма вирішила продати управлінню культури неліквід: деякі цукерки мали прострочений термін вживання, в інших були відсутні посвідчення про якість.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Новий рік подарунок солодощі учні УК тендер  
Матеріали по темі