Влада

​Сергій Сухомлин склав присягу та розпочав другу каденцію міського голови Житомира

3 December 2020, 10:33

Після оголошення результатів виборів Сергій Сухомлин склав присягу мера.

Результати виборів депутатів міської ради та міського голови на початку першої сесії Житомирської міської ради восьмого скликання, яка почала свою роботу 3 грудня 2020 року, оголосила голова міської територіальної виборчої комісії Оксана Плис.

Після складання присяги Сергій Сухомлин подякував виборцям та висловив свої сподівання, щодо нової каденції міської ради.

«Я думаю, що ця каденція так само плідно буде працювати на інтереси житомирян, як працювала п’ять років минула каденція», - сказав Сергій Сухомлин.

Після цього мер надав слово наймолодшому депутату міської ради нового скликання для оголошення присяги депутата. Присягу зачитала 27-річна Вікторія Федорова, вчителька школи №16 (фракція «Пропозиція»).

На установчій сесії Житомирської міської ради присутні 38 депутатів з 42.

Пряму трансляцію з першої сесії дивіться тут

Нагадаємо, на передодні сесії на сайті міської ради оприлюднили десять проєктів рішень, які планують розглянути на першому засіданні. Також ввечері 2 грудня стало відомо, що директор школи №10 Олександр Величко, обраний в міську раду від ВО «Батьківщина», відмовився від депутатського мандату на користь свого колеги по минулій каденції міськради - підприємця Сергія Пидюри.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сесія міськрада Сухомлин депутат присяга  
Матеріали по темі