Суспільство

Акція від застосунку «Кolo»: займай місце на мапі, отримай безкоштовну рекламу в соцмережах та завойовуй нових клієнтів

4 December 2020, 10:18

«Доба» пандемії коронавірусу вплинула не лише на економічне становище країни в цілому, а й відобразилася на товщині гаманців багатьох громадян: у когось дохід суттєво скоротився, а є й такі, що взагалі втратили роботу.

Коли клієнт дорожчий за золото

Українці – народ кмітливий, тож багато хто швидко адаптувався до ситуації і згадав про свої таланти й навики та успішно застосовує їх для покращення власного матеріального становища: хтось власноруч виготовляє оригінальні прикраси, дехто вечерком за помірну плату перевстановлює Windows на ПК або ноутбуки.

Але тут виконавці стикаються з проблемою пошуку клієнтів. Навіть не треба особливо приглядатися, аби помітити, що у Житомирі стовпи рясніють оголошеннями типу «відремонтую ваш комп’ютер» або «візьму на репетиторство дітей». Благо, нині є інтернет-бази оголошень, які допомагають клієнту та виконавцю знайти один одного. Трохи виручає і «сарафанне радіо».

Але віднедавна життя житомирських виконавців у плані пошуку клієнтів полегшилося: вони можуть використовувати сучасний, надзвичайно простий та ефективний метод, адже місцеві розробники запустили мобільний застосунок «Кolo» – перший онлайн-додаток «для своїх», де можна пропонувати/замовляти послуги для миттєвого вирішення побутових чи бізнес-задач.

Детальніше про «Кolo» як додатковий канал просування своїх послуг у смартфоні, а також платформу, де замовники можуть знайти виконавців багатьох видів робіт, читайте тут

У попередній статті за вищевказаним посиланням йшлося про функції та переваги маркетплейсу послуг «Кolo». Аби не повторюватися, усі його переваги перераховувати не будемо, проте назвемо найголовніші: простота у користуванні, доступність 24/7, оперативність в отриманні бажаного. І ще один «жирний плюс», про який просто не можливо не сказати: унікальність додатку полягає в тому, що для користувачів доступна інтерактивна карта, на якій фіксуються просторові дані виконавців/замовників тієї чи іншої послуги – для ще швидшого віднаходження один одного.

Так-от виконавці зараз мають виняткову можливість впевнено закріпити за собою лідерське місце на цій мапі та отримувати ще більше замовлень і, відповідно, прибутків.

Як зайняти своє місце на мапі та наростити кількість замовлень

За місяць до Нового року розробники додатку «Кolo» підготували дуже вигідну пропозицію для виконавців, які цінують свій час і таланти та готові до співпраці. За підсумками відбору для 30-ти виконавців, компетентних в тій чи іншій сфері, запропонують просування їхніх послуг з допомогою реклами у соцмережах.

Що для цього потрібно зробити:

  • завантажити додаток на свій смартфон;
  • зареєструватися;
  • змістовно і чітко презентувати себе (оформити свою локацію, відповідно до обраної категорії послуг: опублікувати лаконічну, але інформативну розповідь про себе, додати хороші фото).

(З рекомендаціями щодо оформлення послуг, які будуть добре себе продавати, можна ознайомитися на сайті kolo.ooo в розділі «Послуги». Якщо ви не знайшли категорії для розміщення своєї послугу, напишіть нам).


Долучитися до «Кolo» потрібно до 31 грудня 2020 року – аби отримати можливість потрапити в ТОП-виконавців.

Після Нового року будуть визначені локації з найякіснішим наповненням – по три у кожній з категорій послуг (допомога з тваринами; клінінг; хендмейд; ремонт техніки, репетиторство; здоров’я та краса; комп’ютерні послуги; майстер по дому; тренування; ремонт авто).

Виконавців з найкращими презентаціями(список буде оприлюднений на сайті Житомир.info) активно рекламуватимуть у соціальних мережах (мається на увазі запуск реклами саме від застосунку «Кolo»). Просуватимуть виконавців протягом місяця.

Беззаперечно, що кращого способу зайняти лідерські позиції і надійно «вкорінитися» на мапі сучасної онлайн-платформи послуг – годі й шукати. Знайти вас буде на «раз-два», а це означає збільшення доходів, а відтак – і укріплення фінансової стабільності.

Тож, якщо ви вмієте робити щось краще, ніж інші, і не проти на цьому підзаробити, відкиньте сумніви – ваші таланти точно потрібні людям. Реєструйтеся на «Кolo» і пропонуйте свої послуги. Не забувайте, що до кінця грудня 2020 року виставити послуги можна абсолютно безкоштовне. А супербонусом буде можливість прорекламуватися і здобути ще більше клієнтів. Гріх не скористатися такою пропозицією!

Поспішайте на «Кolo», займайте місце на карті та завоюйте свою нішу у сфері послуг!

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: застосунок послуга Кolo сервіс оголошення  
Матеріали по темі