Місто

Мер впевнений, що в Житомирі впораються зі снігом і ввечері на дорогах буде все нормально

23 December 2020, 13:39

Мер Сергій Сухомлин не дуже задоволений роботою комунальних служб щодо розчищення доріг від снігу, але впевнений, що ввечері 23 грудня все буде нормально.

Про це Сухомлин сказав в програмі «Тема дня», яка почалася на Житомир.info о 13:15 год. 23 грудня.

«Комунальні служби працюють. Я не скажу, що повністю задоволений роботою комунальних служб. Сьогодні десь о 6:30 я був на вулиці Вітрука – вона посипалася, але залишалися запитання. Більшість центральних вулиць – нормально, проблем з транспортом не було, всі автобуси і тролейбуси вийшли (на маршрути). Питання є по тротуарах, і тут вже зранку пішла працювати муніципальна інспекція по тих управляючих компаніях, по бізнесу, який повинен працювати в зоні своєї відповідальності з тротуарами. Мости були посипані, складних ситуацій по мостових переходах не було, більш-менш ситуація нормальна», - сказав Сергій Сухомлин.

Він запевнив, що і ввечері ситуація на дорогах буде «нормальна».

Нагадаємо, 22 грудня синоптики попереджали про снігопад упродовж ночі 23 грудня, втім вдень очікується потепління та дощ. Упродовж ночі з 22 на 23 грудня у Житомирській області сніжило, подекуди сніговий покрив перевищував 15 см, на дорогах вночі працювала техніка з відвалами.

Як повідомляв Житомир.info, внаслідок негоди та ожеледиці на дорогах 10 та 11 грудня 2020 року до травмпунктів Житомира звернулися 152 людини, що удвічі більше, ніж за попередню добу. За вихідні 12-13 грудня та до 9 ранку 14 грудня до травмпунктів двох житомирських лікарень звернулися ще 247 людей внаслідок падіння на вулиці при ожеледиці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сніг Сухомлин снігопад  
Матеріали по темі