Влада

На другій сесії Житомирської облради присутні 63 депутати з 64

24 December 2020, 11:00

Друга сесія Житомирської облради, на якій, зокрема, планують розглянути питання про обласний бюджет Житомирської області на 2021 рік розпочалась близько 10.30 24 грудня.

Розпочалось засідання сесії з інформації про нові призначення першим заступником голови ОДА Наталії Остапченко, начальником управління екології Олександра Кондратюка, головою Овруцької РДА Артема Майданика. Також Віталій Бунечко повідомив присутніх про призначення заступниці голови ОДА Віри Рогової на посаду заступника міністра освіти і науки.

Далі відбулось нагородження відзнаками, почесними званнями та грамотами.

Після цього депутати прийняли рішення розпочати засідання сесії зі звернень громадян, які зареєструвались, аби виступити на сесії, і приступили до голосування за порядок денний.

Зареєструвались на другу сесію обласної ради 8-го скликання 63 депутати (всього у Житомирській обласній раді 64 депутати).

Відеотрансляція «бюджетної» сесії Житомирської обласної ради тут.

Як повідомляв Житомир.info, розпорядженням голови Житомирської облради Володимира Федоренка від 10 грудня другу сесію Житомирської обласної ради VIII скликання призначили на 24 грудня 2020 року, напередодні католицького Різдва. У порядку денному питання прийняття обласного бюджету на наступний 2021 рік.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сесія облрада  
Матеріали по темі