Влада

Колишній начальник поліції Житомирської області став заступником голови ОДА

12 January 2021, 15:37

Колишній начальник головного управління Нацполіції в Житомирській області Вячеслав Печененко став заступником голови Сумської облдержадміністрації.

Про це сам Печененко повідомив 12 січня на своїй сторінці у Facebook.

«З 1 січня 2021 року я офіційно звільнений з Національної поліції України за вислугою років ( 29 років і 9 місяців). Сьогодні мене призначено заступником голови Сумської обласної державної адміністрації. Тому перегортаю нову сторінку свого життя, в новий рік з новими планами», - написав Вячеслав Печененко.

Зазначимо, що 2 січня 2021 року він подав декларацію кандидата на посаду заступника голови Сумської ОДА: за минулий рік Печененко, який проживає в Дніпрі, отримав в Нацполіції 631 тис. 445 грн зарплати, 10 тис. 800 грн матеріальної допомоги, 33 тис. 354 грн матеріальної допомоги «для вирішення соціально-побутових питань» та 1 тис. 390 грн грошової винагороди як учасник бойових дій.

Нагадаємо, після звільнення з посади начальника ГУНП в Житомирській області Вячеслав Печененко працював в центральному апараті Нацполіції України.

Як повідомляв Житомир.info, полковник Вячеслав Печененко, який з січня 2015 року був командиром полку патрульної служби поліції особливого призначення «Дніпро-1», очолював головне управління Національної поліції в Житомирській області з 24 травня 2016 року. 12 серпня 2019 року під час наради в Олевській райдержадміністрації Житомирської області з питань нелегального видобутку бурштину президент Володимир Зеленський доручив звільнити начальників відділів поліції Олевського та Овруцького районів і запропонував начальнику ГУНП Вячеславу Печененку написати заяву на звільнення. 23 серпня цього ж року на засідання колегії МВС України було прийнято рішення про звільнення з посад керівників чотирьох головних управлінь Нацполіції: у Закарпатській, Львівській, Житомирській і Запорізькій областях. 28 серпня 2019 року начальник поліції Житомирської області Вячеслав Печененко опублікував у соцмережі «прощальний» допис.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Печененко ГУНП ОДА  
Матеріали по темі