Влада

В останній день 2020 року голова Житомирської облдержадміністрації підписав 19 розпоряджень, усі – про комісії з реорганізації РДА

13 January 2021, 17:50

31 грудня 2020 року голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко підписав розпорядження про створення комісій з реорганізації 19-ти районних державних адміністрацій. Документи 13 січня оприлюднили на сайті ОДА.

Так, розпорядженням №745 утворена комісія з реорганізації Андрушівської райдержадміністрації шляхом приєднання до Бердичівської РДА.

«Утворити комісію із реорганізації Андрушівської районної державної адміністрації Житомирської області шляхом приєднання до Бердичівської районної державної адміністрації Житомирської області (далі – Комісія) та затвердити її персональний склад», – йдеться в одному з розпоряджень.



Скріншот розпорядження

Аналогічні розпорядження Бунечко підписав і щодо Ружинської, Брусилівської, Коростишівської, Любарської, Попільнянської, Пулинської, Радомишльської, Романівської, Хорошівської, Черняхівської, Чуднівської, Баранівської, Ємільчинської, Лугинської, Малинської, Народицької, Овруцької, Олевської райдержадміністрацій.

Зазначимо, що у Житомирській області замість 23 районів утворили лише 4: Бердичівський, Житомирський, Коростенський, Новоград-Волинський.

Нагадаємо, 13 січня в ефірі програми «Діалоги» на Житомир.info голова облдержадміністрації Віталій Бунечко розповів, що за реорганізацію райдержадміністрацій відповідатиме його новий заступник Юрій Оханський. Також голова ОДА зазначив, що співбесіди з кандидатами на посади голів РДА чотирьох нових районів вже відбулися.

Як повідомляв Житомир.info, 17 липня 2020 року Верховна рада проголосувала за нові райони України: п’ять мажоритарників з Житомирської області були «за».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розпорядження голова ОДА децентралізація укрупнення район  
Матеріали по темі