Влада

Новий начальник юридичного управління Житомирської облради не вказав у декларації доходи, але перевірку пройшов

15 January 2021, 15:22

Управління юридичної та кадрової роботи Житомирської обласної ради очолив Анатолій Репіков.

Відповідна інформація оприлюднена на офіційному сайті облради.

За посадою Репіков – заступник керуючого справами, начальник управління.

Зауважимо, що 11 грудня 2020 року Анатолій Репіков подав декларацію кандидата на посаду радника відділу забезпечення діяльності керівництва Житомирської обласної ради.

В поданій декларації за 2019 рік немає інформації про доходи та грошові активи, із нерухомості вказана лише земельна ділянка в селі Березівка Житомирського району площею 0,9 кв.м, власником якої Репіков став у грудні 2008 року.

З липня 2019 року декларанту належить автомобіль Mercedes-Benz E 350 2005 р.в., вказана вартість якого – 70 тис. грн.

Анатолій Репіков є власником приватного підприємства «Східно-європейська корпорація юридичної та правової допомоги», зареєстрованого в 2005 році, та керівником житомирської міської організації Партії захисників вітчизни.

15 грудня 2020 року у виконавчому апараті Житомирської обласної ради розпочали проведення перевірки, передбаченої Законом України «Про очищення влади» Репікова Анатолія Васильовича, радника відділу забезпечення діяльності керівництва обласної ради (патронатна служба) виконавчого апарату Житомирської обласної ради.

Очевидно, що з декларацією без вказаних доходів Репіков перевірку пройшов і пішов на підвищення.

Нагадаємо, в на місцевих виборах в жовтні 2010 року Анатолій Репіков агітував за кандидата в мери Житомира Віктора Развадовського та ходив разом з ним голосувати. Колишній нардеп Развадовський зараз – депутат Житомирської обласної ради, очолює фракцію партії «За майбутнє».

На парламентських виборах 2014 року Анатолій Репіков балотувався в народні депутати від партії «Зелена планета» (№32 у списку), на президентських виборах 2019 року був членом виборчої комісії округу №62 (Житомир) від кандидата Юрія Кармазіна.

Як повідомляв Житомир.info, Олександр Паламарчук, який був радником голови Житомирської ОДА Віталія Бунечка, перейшов на роботу в обласну раду і претендує на посаду керуючого справами виконавчого апарату облради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада Репіков призначення  
Матеріали по темі