Політика

Партія захисників Вітчизни – за мера Віктора Развадовського!

29 October 2010, 18:06

Шановні жителі Житомира!

31 жовтня 2010 року нам належить зробити вибір, який визначить долю рідного міста на наступні п’ять років. Чого ми сьогодні чекаємо від новообраного мера Житомира?

Звичайно наведення порядку в житлово-комунальній сфері міста, справжньої турботи про пенсіонерів, малозабезпечених та інвалідів, просто порядності! Але найголовніше - ми чекаємо, аби життя кожного мешканця змінилося на краще. І готові підтримати лідера, який чітко знає, що потрібно для цього зробити і як. Лідера, який уміє досягати результату.

Саме така людина є серед претендентів на пост міського голови. Це – Віктор Йосипович Развадовський. Причому, не слова і обіцянки, а конкретні справи є найпереконливішим аргументом на його користь. За два скликання (ІІІ і IV) роботи у Верховній Раді він зробив для своїх земляків більше, ніж до нього усі народні депутати Житомирщини разом узяті: десятки кілометрів прокладених газових магістралей, відремонтованих доріг, благоустрій населених пунктів, придбання необхідної медичної апаратури та обладнання, ліків, спецавтомобілів для лікувальних закладів, ремонт сільських ФАПів, клубів, будинків культури, шкіл (дві новозбудованих), оплата церковних дзвонів для храмів, комп’ютеризація шкільних класів, придбання музичної апаратури, спортінвентаря, іграшок у дитячі садочки… Всього зробленого для людей просто неможливо перерахувати.

Тож, Житомирська міська організація «Партії захисників Вітчизни» переконана, що в особі Віктора Развадовського місто матиме працьовитого господаря, мудрого та виваженого, котрий пропонує досить привабливу, вибудувану на потребах та побажаннях городян програму розвитку Житомира. Практично жодна галузь не обійдена у ній увагою. Водночас вона є абсолютно реальною для втілення, оскільки високий фаховий рівень науковця, доктора юридичних наук, господарника дозволив йому врахувати усі законодавчі аспекти. Відтак, ми заявляємо про свою готовність нести солідарну відповідальність за реалізацію програми кандидата на посаду Житомирського міського голови Віктора Развадовського. Наше рішення схвалене центральним керівництвом партії, особисто головою «Партії захисників Вітчизни» Юрієм Кармазіним, який у Верховній Раді України результативно працював з Віктором Развадовським у комітеті з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією.

Житомир має набути обличчя європейського міста, в якому комфортно буде усім. А це, відповідально стверджуємо, можливо зробити за умови обрання Житомирським міським головою Віктора Развадовського.

Голова Житомирської міської організації «Партії захисників Вітчизни» А.Репіков

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі