Події

На трасі Київ – Чоп у Житомирській області Sens в’їхав у колесо, яке відлетіло від вантажівки

18 January 2021, 13:37

На коростишівській об’їзній, що на трасі Київ – Чоп у Житомирській області, вранці 18 січня сталася дорожньо-транспортна пригода: автомобіль ЗАЗ SENS в’їхав у колесо, яке відлетіло від вантажного автомобіля.

Про це Житомир.info повідомила пресофіцер патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук.

«О 6:53 год. 18 січня на автодорозі М 06 водій, житель Житомира 1973 року народження, керуючи автомобілем ЗАЗ SENS, не врахував дорожньої обстановки,не вибрав безпечної швидкості руху та здійснив наїзд на перешкоду – колесо, що відірвалось від автомобіля Nissan, яким керував житомирянин, 1985 року народження. Внаслідок ДТП автомобіль ЗАЗ отримав механічні пошкодження з матеріальними збитками. Люди в автопригоді не постраждали», – поінформувала Тетяна Носадчук.


Відео читача

А напередодні, 17 січня, на 111 кілометрі цієї ж траси водій автомобіля Daewoo Lanos, не обравши безпечної швидкості руху і не дотримавшись дистанції, здійснив зіткнення з Toyota Land Cruiser. Транспортні засоби отримали механічні пошкодження із матеріальними збитками. На водія Lanos правоохоронці склали протокол за статтею 124 КУпАП.

Окрім того, вранці 18 січня патрульні зафіксували три дорожньо-транспортні пригоди у місті Житомирі. ДТП минулися без потерпілих.

Так, близько 07:40 год. на вулиці Жуйка водій автомобіля MAN, житель Хмельниччини 1968 року народження, не дотримався безпечної дистанції та швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки та скоїв наїзд на бордюр, а також пошкодив світлофорних об'єкт. На водія склали протокол за ст.124 КУпАП.

Близько 9:30 год. на проспекті Незалежності водій, 1993 року народження, керуючи автомобілем ВАЗ, не дотримався безпечної дистанції та скоїв зіткнення з Chevrolet, за кермом якого був водій 1983 року народження. На керманича ВАЗ патрульні склали протокол за статтею 124 КУпАП.

О 10:03 год. на лінію «102» надійшов виклик про дорожньо-транспортну пригоду на перехресті вулиць Покровської та Грушевського. Там зіткнулися Volkswagen Polо та Opel Vectra. Автопригоду водії оформити за Європротоколом.

Усі фото, опубліковані у матеріалі, надані пресслужбою патрульної поліції Житомирської області

Як повідомляв Житомир.info, 17 січня 2021 року в Житомирському районі автомобіль Skoda з’їхав з проїжджої частини дороги та врізався в електроопору.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Київ - Чоп  
Матеріали по темі