Суспільство

Підприємців Житомирської області попереджають про шахраїв, які представляються податківцями і вимагають «фінансову допомогу»

18 January 2021, 16:39

У Житомирській області шахраї телефонують приватним підприємцям та, представляючись податківцями, вимагають «фінансову допомогу».

Про це 18 січня попередила пресслужба ДПС у Житомирській області.

«Шахраї телефонують до приватних підприємців з номерів телефонів (099) 456-21-82, (095) 073-10-32, представившись посадовими особами головного управління ДПС у Житомирській області, та вимагають від імені керівництва фінансову допомогу», – йдеться у повідомленні.

Податківці наголошують: службові особи головного управління ДПС у Житомирській області, його територіальних органів жодних вказівок збирати грошові кошти від свого імені чи від імені довірених осіб не давали та давати не можуть. Громадян закликають «не вестися» на провокації і в жодному разі не перераховувати гроші.

У разі виявлення фактів шахрайських дій, жителям радять намагатися зібрати всю можливу інформацію (прізвище, ім’я, номери телефонів, номери карткових рахунків) та негайно повідомити Головне управління ДПС у Житомирській області (відділ з питань запобігання та виявлення корупції) за номером телефону (0412) 418-004, Національну поліцію за номером телефону 102 або ж зателефонувати до Антикорупційного сервісу ДПС України «Пульс» за номером телефону 0 800 501 007, напрям «4».

Як повідомляв Житомир.info, про шахраїв, які вимагають гроші у підприємців, представляючись податківцями, ГУ ДПС у Житомирській області попереджало і в березні, а також у травні 2020 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: шахрай шахрайство ошуканство ошуканець ДПС податкова  
Матеріали по темі