Місто

​Уночі в Житомирі через аварійне вимкнення електроенергії зупинились котельні на Корбутівці і порвало труби

19 January 2021, 09:29

У ніч на 19 січня у Житомирі сталося аварійне відключення електрики, через що зупинились районна котельня та дві квартальні. Також через відключення котельні в сильний мороз сталися численні пориви.

Про це вранці 19 січня повідомила пресслужба КП «Житомиртеплокомуненерго».

«Сьогодні вночі РЕМ аварійно відключив електрику у центрі міста. В результаті було вимкнено 1 районна котельні і 2 квартальні. На 8 годину ранку роботу двох поновлено. Відновлюється робота районної котельні РК-5. Через її аварійне відключення стались також численні пориви. Наразі в декількох будинках відсутнє теплопостачання. Ведуться аварійні роботи», - повідомили в «Житомиртеплокомуенерго» та назвали адреси будинків, у яких станом на 9.00 відсутнє теплопостачання.

Адреси будинків, в яких відсутнє теплопостачання:



Як повідомляв Житомир.info, вранці 16 січня сталася аварія на котельні в Житомирі, у зв’язку з чим у 15-градусний мороз від теплопостачання були відключені будинки на семи вулицях в районі Домбровського-Князів Острозьких. Планувалося, що аварію вдасться ліквідувати протягом трьох годин. Близько 13.00 повідомили, що аварію ліквідували і почали заповнення мережі теплоносієм.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЖТКЕ котельня аварія тепло теплопостачання  
Матеріали по темі