Економіка

​Департамент ОДА оголосив два тендери на реконструкцію та будівництво стадіонів в Овруцькому районі на 50 млн грн

25 January 2021, 12:17

Департамент регіонального розвитку Житомирської обласної державної адміністрації оголосив тендер на реконструкцію стадіону “Юність” в Овручі. Очікувана вартість закупівлі становить 38,2 млн грн.

Оголошення про проведення закупівлі оприлюднили 22 січня на ресурсі ProZorro.

У технічному завданні зазначено, що переможець торгів має зрізати дерева, розібрати огорожу, провести загальнобудівельні роботи, зокрема це стосується стін, перегородки, покрівлі, горища, сходів, утеплення, опалення та інше. Також потрібно провести сантехнічні роботи, роботи з електрообладнання, електроосвітлення, вентиляції, підземного прокладання, покриття футбольного поля, огородження площадки, озеленення, встановлення малих архітектурних форм та інше.

В умовах тендерної документації зазначається, що роботи мають бути виконані до 1 листопада 2022 року. Джерело фінансування – державний бюджет України.

Пропозиції Департамент регіонального розвитку Житомирської обласної державної адміністрації приймає до 11 лютого, аукціон запланований на 12 лютого 2021 року.

Також 22 січня Департамент регіонального розвитку Житомирської обласної державної адміністрації оголосив ще один тендер: на будівництво стадіону в селі Словечне Овруцького району. Очікувана вартість закупівлі - 12,7 млн грн.

У технічному завданні зазначено, що переможець торгів має провести загальнобудівельні роботи, роботи з електрообладнання, електроосвітлення, каналізації, благоустрою. Також підрядник має установити спортивне обладнання, огорожу, облаштувати туалет для маломобільних груп населення та інше.

Завершити роботи підрядник має до 1 листопада 2021 року.

Пропозиції Департамент регіонального розвитку Житомирської обласної державної адміністрації приймає до 8 лютого, аукціон запланований на 9 лютого 2021 року.

Нагадаємо, Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА 14 травня 2020 опублікував намір підписати договір з ТОВ “Міттел” на реконструкцію стадіону в Чуднові за 5,4 млн грн, п'ять дешевших пропозицій відхилили.

Як повідомляв Житомир.info, 3 листопада 2020 року департамент регіонального розвитку опублікував намір підписати договір вартістю 3 млн грн з ТОВ “Міттел” на завершення реконструкції футбольного поля та території Житомирської обласної школи вищої спортивної майстерності в селі Березина Житомирського району, дві дешевші пропозиції також відхилили.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Овруч Словечне стадіон тендер ДРР  
Матеріали по темі