Суспільство

Сніжний циклон захопив частину Житомирської області, вночі Служба автодоріг випустила на траси спецтехніку

28 January 2021, 10:22

Південний циклон захопив і частину Житомирщини: близько другої години ночі 28 січня негода наблизилася до області з півдня і сходу. Тут засніжило, опади поєдналися з поривчастим вітром та 5-градусним морозом. Тож на траси державного значення одразу виїхала дорожня техніка.

Про це повідомляє пресслужба Служби автомобільних доріг у Житомирській області.

«Ускладнення погоди наближалось з кордонів з Київською та Вінницькою областями. Одразу ж на обробку дорожнього покриття виїхав дорожній комплекс», – йдеться у повідомленні.

Зазначено, що станом на 8 годину ранку на автодорогах загального користування державного значення працювало 55 дорожників та 43 спецмашини. В черговому режимі було задіяно 40 робітників та 26 одиниць техніки.

«Як результат: проїзд забезпечено, ускладнення в русі відсутні», – звітують у САД.

Також у Службі автодоріг дякують тим водіям великовагового транспорту, які з розумінням поставилися до ускладнення погоди та скористалися місцями відстою вздовж доріг. Це дало змогу розвантажити магістралі та безперешкодно відпрацювати дорожникам.

Нагадаємо, на початку робочого тижня (25 січня) синоптики попередили про хуртовини та налипання мокрого снігу в Житомирі та області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: САД дорога сніг снігоприбиральна техніка  
Матеріали по темі