Діалоги

«Діалоги» на Житомир.info: новий начальник управління патрульної поліції розповість про призначення, кадрові зміни та особливості роботи копів

28 January 2021, 16:48

31-річний капітан з Київської області Євгеній Ганзюк з 18 січня очолює управління патрульної поліції у Житомирській області.

Почав службу у лавах патрульної поліції Києва у 2015 році: спершу патрулював на лінії, згодом став командиром роти і пізніше йому довірили командування батальйоном.

Нового очільника особовому складу представив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

В декларації Євгенія Ганзюка за 2019 рік зазначено, що він прописаний в місті Буча Київської області та отримав за рік в патрульній поліції 253 тис. 242 грн зарплати. Інші розділи в декларації не заповнені.

Про враження від першого тижня роботи, проблеми, виклики та зміни в патрульній поліції, особливості роботи копів та перші кроки на посаді говоритимемо з новим начальником в прямому ефірі програми «Діалоги» на Житомир.info.

Початок прямого ефіру – 28 січня о 17.00 год.


Який досвід спілкування з патрульними – позитивний чи негативний – мають житомиряни, дивіться в опитуванні від 28 січня 2021 року

Нагадаємо, з 15 квітня 2016 року управління патрульної поліції Житомирської області очолював Олександр Гуменюк. Як стало відомо редакції, Гуменюк залишився працювати в патрульній поліції, але на іншій посаді.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: патрульні призначення Ганзюк патрульна поліція  
Матеріали по темі