Влада

​АМКУ розглядає справу про держдопомогу двом житомирським стоматполіклінікам

3 February 2021, 14:02

Антимонопольний комітет розпочав розгляд справи про державну допомогу двом комунальним стоматологічним поліклінікам Житомирської міської ради.

Про це 3 лютого повідомила пресслужба Антимонопольного комітету України.

«Антимонопольним комітетом України розпочато розгляд справи про державну допомогу № 500-26.15/6-21-ДД:

  • для проведення поглибленого аналізу допустимості державної допомоги для конкуренції, відповідно до частини першої статті 11 Закону України «Про державну допомогу суб’єктам господарювання»,
  • за результатами розгляду повідомлення про нову державну допомогу,
  • яка надається управлінням охорони здоров’я Житомирської міської ради комунальним підприємствам Житомирської міської ради «Стоматологічна поліклініка № 1» та «Стоматологічна поліклініка № 2»,
  • у формі поточних трансфертів з місцевого бюджету», - йдеться в оголошенні АМКУ.

В Антимонопольному комітеті наголошують, що заінтересовані особи можуть надсилати на адресу Комітету протягом 30 календарних днів вмотивовані заперечення чи зауваження щодо цієї державної допомоги.

«Звертаємо увагу, що у випадку надання заперечень чи зауважень у зв’язку з розглядом справи про державну допомогу, заінтересована особа може вимагати нерозкриття інформації про неї надавачеві такої допомоги», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, в умовах конкурсу з диспетчеризації пасажирських перевезень у Житомирі виявили дискримінацію: АМКУ розпочав розгляд справи.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: АМКУ стоматполіклініка допомога  
Матеріали по темі