Події

​У селі Житомирської області чоловік випив і не дійшов до хати: у нього діагностували відмороження стопи і переохолодження

9 February 2021, 10:57

У селі Бобричі Лугинського району перехожа викликала «швидку» до чоловіка, який випив і не дійшов до хати. Медики діагностували у нього загальне переохолодження тіла і відмороження стопи.

Про це 9 лютого повідомив головний спеціаліст управління з питань цивільного захисту населення та оборонної роботи Житомирської облдержадміністрації Микола Мінчук.

«Вчора, 8 лютого, до травматологічного відділення Лугинської центральної лікарні із загальним переохолодженням тіла госпіталізовано чоловіка, 1961 року народження. Як з'ясувалося, на лікарняне ліжко потрапив мешканець с. Бобричі. Лікарі встановили діагноз - загальне переохолодження тіла та відмороження правої стопи. Чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння, не зміг дійти до хати. Його, лежачим на вулиці, випадково побачила односельчанка, яка й викликала «швидку». Наразі стан здоров'я потерпілого задовільний», - поінформували в управлінні.

Поради житомирського лікаря про те, як надавати першу допомогу при переохолодженні та обмороженні та чого робити не можна, дивіться у відеосюжеті.

Як повідомляв Житомир.info, 5-6 лютого 2021 троє жителів Житомирської області потрапили до лікарень з обмороженнями і переохолодженням.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: переохолодження обмороження мороз холод Лугини  
Матеріали по темі