Події

В Житомирській області підліток потрапив до лікарні з відмороженими стопами, а чоловік обморозив руки

15 February 2021, 14:44

У Житомирській області внаслідок холодів за вихідні четверо осіб потрапили до лікувальних закладів.

Про це Житомир.info 15 лютого повідомив головний спеціаліст управління з питань цивільного захисту населення та оборонної роботи Житомирської облдержадміністрації Микола Мінчук.

«13 лютого до реанімаційного відділення Коростенської міської лікарні із загальним переохолодженням тіла та відмороженням верхніх кінцівок госпіталізовано чоловіка, 1968 року народження, мешканця м. Коростень. Цього ж дня до травматологічного відділення Коростишівської центральної лікарні із загальним переохолодженням тіла госпіталізовано чоловіка, 1950 року народження, мешканця м. Коростишів», - йдеться у повідомленні.

Ще двоє осіб із загальним переохолодженням тіла та відмороженням потрапили до лікувальних закладів наступного дня.

«До реанімаційного відділення Овруцької центральної лікарні із загальним переохолодженням тіла госпіталізовано чоловіка, 1958 року народження, мешканця с. Гуничі та до травматологічного відділення Малинської центральної лікарні із відмороженням обох стоп госпіталізовано хлопця, 2005 р.н., мешканця м. Малин», - поінформував Микола Мінчук.

Він зазначив, що з початку 2021 року від холоду в Житомирській області постраждали вже 24 особи, ще 4 – померли.

«Синоптики попереджають про значне зниження температури повітря упродовж наступних днів (від -17 до -22° вночі та вдень від -10 до -15°). Тому управління з питань цивільного захисту населення та оборонної роботи облдержадміністрації вкотре закликає громадян зважати на погодні умови, бути обачними, одягатися відповідно до погоди та ні в якому разі не вживати спиртні напої, перебуваючи на вулиці», - наголошу головний спеціаліст управління.

Нагадаємо, 13 лютого на трасі Київ-Чоп поблизу села Жадківка Рівненської області поліцейські врятували 25-річну жительку Житомирської області, яка замерзла на зупинці громадського транспорту.

Як повідомляв Житомир.info, 5-6 лютого 2021 року через низьку температуру повітря постраждали та потрапили до лікарень троє людей: чоловіки з Лугинського та Коростенського районів, а також жінка з Овруцького району.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: обмороження переохолодження мороз зима 
Матеріали по темі